Pretraga

Must Have ove jeseni

A- A+

Novo godišnje doba – nova pravila. Pogledajte koja je boja lakova za nokte idealna za jesen, što trebate napraviti s kosom i koje ukrase morate imati.

Kako se mijenjaju godišnja doba, tako se mijenjaju i modni trendovi. Već smo pisali kako ove jeseni morate imati u svom ormaru bar jedne printane hlače sa što šarenijim i luđim uzorkom. Sada smo vam odlučili savjetovati koje sjenilo i lak za nokte koristiti, što napraviti s kosom i kojim se dodatcima ukrasiti.

Jesen je vrijeme kada se tamni lakovi nađu na vrhu ‘must have’ ljestvice. Trenutno je u modi tamnozeleni lak ili bilo koji tamnije nijanse sa šarenim šljokicama. Ukoliko imate mirnu ruku  dovoljno strpljenja, oslobodite maštu i ukrašavajte do mile volje. S noktima vrijedi pravilo ‘Što više, to bolje’.

Rajf opet nastupa na scenu. Debeli, tanki, šareni ili jednobojni, svejedno je. Trake zboravite, držite se rajfa jer s njim ne možete pogriješiti.

Ispeglana ravna kosa više nikome nije zanimljiva. Zato drage djevojke figaro u ruke i uvijajte ili izvijajte kosu. Jedan mali savjet, ipak ne pretjerujte jer vam figaro oštećuje kosu koliko i pegla.

Što se tiče sjenila, najbolja je kombinacija zlatne, smeđe i zelene boje. Ista stvar kao i s lakom za nokte, tamnozelena je in i slobodno je koristite na sve načine.