Pretraga

Na Instagramu osvanula nova opcija za ljubitelje glazbe, a prva ju je koristila popularna pjevačica

A- A+

Olivia Rodrigo predstavila je svoju novu pjesmu ‘bad idea right?’ i to koristeći novu opciju na Instagramu. Radi se, naime, o opciji koja omogućuje korisnicima dodavanje pjesama u objave s više fotografija, slično kao što se to može na Storiesu ili Reelsu.

Foto: Unsplash

Nova opcija na Instagramu omogućuje korisnicima dodavanje pjesama u objave s više fotografija, a popularna pjevačica Olivia Rodrigo bila je prva osoba na ovoj društvenoj mreži koja je to napravila ne bi li tako predstavila svoju novu pjesmu ‘bad idea right?’.

Naime, opcija je vrlo jednostavna za korištenje te podsjeća na dodavanje pjesama na Stories ili Reels. Dakle, prilikom dodavanja više fotografija u jednu objavu, korisnici moraju izabrati da žele u nju dodati i pjesmu. Klikom na tu ikonicu, pojavit će se tražilica gdje mogu izabrati pjesmu koju god žele, kao i dio koji će se pustiti njihovim pratiteljima na preslušavanje.

Opcija je već sada dostupna za korištenje u Hrvatskoj, a ako ju slučajno nemate, provjerite jeste li ažurirali Instagram na najnoviju verziju. Kako to izgleda u praksi, možete pogledati na Instagram objavi Olivije Rodrigo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)