Pretraga

Na maturalnoj zabavi kao Barbie lutke u kutijama

A- A+

Nakon što smo pisali o maturantici koja se pojavila na maturalnoj zabavi u donjem rublju, shvatili smo da to nije najčudnije izdanje. Hannah Jagger i Emily Pounde obukle su se kao dvije Barbie lutke i pojavile se u rozim i ljubičastim kutijama.

www.huffingtonpost.com

Za Barbie izgled potrošile 400 dolara

Hannah Jagger i Emily Pounde su engleske maturantice koje su shvatila kao ne žele proći nezapaženo na svojoj maturalnoj zabavi. Stoga su u svoj izgled uložile oko 400 dolara, a krajnji rezultat je bio izgled Barbie lutke u kutiji kakvu svakodnevno gledamo na policama trgovina. Ostvarile su im se želje i priredile su nezaboravan ulazak na ples pojavivši se kao zapakirane Barbie lutke u realnim veličinama.

Mama od Emily, Christine, napravila im je roze i ljubičaste kutije i prema njenim riječima, iako se dosta namučila, nije požalila, prenosi Western Gazzete.

Postale glavna atrakcija na maturalnoj zabavi

Emily je izjavila kako je bila iznenađena i sretna zbog sve pažnje koju su ona i njena prijateljica privukle. Iako ove dvije djevojke nisu prve koje su se u tom izdanju pojavile na svojoj maturalnoj zabavi, postale su prava atrakcija u svijetu.

– Odjednom su nas svi okružili i slikali. Izašla sam iz kutije dršćući zbog pustih fotoaparata, izjavila je Emily za Sun.