Pretraga

Najgluplji Facebook statusi kada netko dobije prvostupničku diplomu

A- A+

U životu treba ići korak po korak i u tom pogledu dolazak do prvostupničke diplome, također je značajno postignuće. Da je bar u tržišnim okvirima i značajnije, svima bi nam bilo draže. Međutim pojedinci stvarno iskoče iz svih okvira kada je u pitanju hvalisanje svojim bacc. zvanjem te nakon šestogodišnjeg obračuna s tri godine faksa, odluče na Facebooku podijeliti svoje duboke osjećaje i rasterećenje u obliku spjeva, izreke, ili najave vašara koji priređuju, jer su jelte oni svima dokazali da mogu.

Kamen po kamen, navodno je palača, no nekima se već na prvom zidu čini da su je već izgradili. Najbolji dokaz tomu su neke od objave studenata na Facebooku, kada steknu prvostupničko zvanje. Hvalisanje, pjesništvo, rebusi, rasterećenja i ljudske te duhovne zahvale. Za vas smo izdvojili neke od najglupljih statusa na Facebooku, koje su studenti objavili nakon što su završili višu, pardon prvostupničku razinu studija.

Izdvojeni članak

Ovo su najgluplji načini gubljenja vremena

(Studentica se udala i rodila na drugoj godini faksa) – status poslije završene tri godine.

‘Žena, Majka, baccaleraua novinarstva!’

(Student TVZ-a)

‘Još jedna u nizu titula. Sin. Brat. Voljeni dečko. Nezainteresirani radnik i od danas bacc.Ing.Techn.Inf’

(Student Šumarstva)

‘Moj me Otac danas darovao. U njegovoj poniznosti od danas i službeno prvostupnik šumarstva’

Izdvojeni članak

Najgluplji prigovori turista

Sigurno jedna od favoritkinja – uz sliku sušenog bakalara (neku poput ove) studentica napisala – ‘diplomica u ruci.’

‘Tri su godine završene, sad se valja dobro odmoriti i zaliti. Prvi sam u familiji s diplomom pa će se večeras do zore ludovati uz tamburaše. Spremite se za kaos!!!’ (student marketinga na privatnom fakultetu)

‘Dobro došla u klub! Večeras će se četiri zgodne i visokoobrazovane dame provesti kako i zaslužuju.’ (kolegica objavljuje na zidu status slavljenici i do danas posljednjoj bez diplome)

‘Drage kolegice i kolege bilo se ugodno družiti s vama sve ove godine, dijeliti tugu i radost, padove i petice. Ja sam jedan veliki životni cilj ispunio i sad je red na vas. P. S. Nedostajat će mi jako trosatne kavice i druženja s vama’ – (ime je izmišljeno) Ivan Horvat bacc. Ekonomije.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap