Pretraga

Najgori filmovi 2012. (do sada)

A- A+

manilovefilms.com

S najboljim filmovima svake godine dolaze i oni loši. Tako smo ove godine ponovno bili suočeni sa katatoničnom glumom, idiotskim scenarijima i lošom režijom. Mi smo stavili svojih pet kandidata, a koga biste vi još dodali na listu?

1. The Devil Inside

Redatelj: William Brent Bell

Glume: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth

The Devil Inside donosi nam tipičnu malu The Exorcist priču o zgodnoj curi (Fernanda Andrade) koja unajmi dva egzorcista kako bi oni otkrili zašto je njena bolesna majka ubila troje ljudi. Tipične stvari koje se moraju pojaviti u filmovima o egzorcizmu, poput levitacije ili blasfemičnog vrištanja, ovdje nisu nimalo zastrašujući. Osim što je preopćenit i neinspiriran, film ima najveću manu od svih: nema završetak! Samo crni ekran koji se stvori niotkuda, nakon što smo očekivali da će se priča nekako razriješiti.

 2. One for the Money

Redatelj: Julie Anne Robinson

Glume: Katherine Heigl, Jason OMara, Daniel Sunjata, John Leguziamo

One for the Money najgori je film Katherine Heigl do sada, koji je prije ispao kao nekakva bedasta akcijska komedija nego slatka ljubavna pričica. A obzirom da se gledajući film nismo uspjeli nijednom nasmijati, ne preostaje nam ništa drugo nego da ga izbrišemo iz našeg sjećanja.

 3. Rock of Ages

Redatelj: Adam Shankman

Glume: Tom Cruise, Julianne Hough, Diego Boneta, Alec Baldwin, Russell Brand, Catherine Zeta-Jones

Dva sata gledanja velikih glumačkih imena kako nose smiješnu odjeću 80-tih dok pjevaju karaoke? Zvuči iscrpljujuće, a tako i izgleda. Temeljen na mjuziklu s Broadwaya, Rock of Ages je plitak i tašt projekt svakog glumca koji je uključen u taj film.

 4. The Raven

Redatelj: James McTeigue

Glume: John Cusack, Luke Evans, Alice Eve, Brendan Gleeson

Mora postojati neki redatelj koji će uspjeti pretvoriti život tajanstvenog Edgara Allana Poea u solidan film. To sigurno nije James McTeigue, redatelj koji je blago impresionirao filmom , ali sa The Ravenom je srušio sve snove i nadanja Poeovih obožavatelja. Iako ideja nije bila loša – ubojica koristi Poeove priče kao inspiraciju – McTeigue nije uspio film učiniti nimalo zanimljivim.

 5. Battleship

Redatelj: Paul Berg

Glume: Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Rihanna, Liam Neeson, Jesse Plemons, Alexander Skarsagard

Prezentirajući klasičnu strategijsku board igru, Battleship je žrtvovao razvijanje likova i pametan dijalog u zamjenu ništa drugo nego skupi CGI, glasne zvukove i lijepa lica.