Pretraga

Nakon studenta iz Donjeg Miholjca polumilijunsko pitanje u Šifri otvorila i psihologinja iz Novog Marofa

A- A+

U petnaestom ovosezonskom izdanju HRT-ova kviza Šifra, prikazanome sinoć, i drugi put je otvoreno polumilijunsko pitanje. Nakon nedavnog takvog pothvata studenta PMF-a Tvrtka Pleića iz Donjeg Miholjca, isto je ponovila psihologinja Miljenka Ivec iz Novoga Marofa. Ona je također došla do polumilijunskog zadatka. No, na kraju je odustala te kući odnijela 125.000 kuna.

Miljenka Ivec u sinoćnjoj Šifri / foto: HRT

Na putu do završne šifre, u razmjerno kratkom vremenu, Miljenka je uspjela uz malo sreće, ponuditi točne odgovore na svih petnaest postavljenih pitanja.

Izdvojeni članak

Tročlana ekipa odnijela vrtoglavih 240.000 kuna iz Potjere: Kotiga podbacio, a briljirao student FER-a

Natjecateljici Miljenki Ivec, ovo nije prvi svijetli trenutak kada su televizijski kvizovi u pitanju. Šire gledateljstvo je pamti i po izvrsnim nastupima u popularnim HRT-ovim kvizovima Najslabija karika i 1 protiv 100.

Već je u kvizu 1 protiv 100 uspjela osvojiti više od 200 tisuća kuna i time se svrstati među najuspješnije sudionike kvizova na Hrvatskoj radioteleviziji.

Spomenuli smo kako je Miljenka ponovila nedavni uspjeh studenta Tvrtka Pleića u Šifri, a kada je riječ o velikim novčanim iznosima koji su u posljednje vrijeme odneseni s Prisavlja, podsjetimo i da su prije nekoliko dana sjajni Fabijan Čorak i njegova momčad u kvizu Potjera uspjeli pobjeći lovcu i kući odnijeti 240 tisuća kuna.

Miljenka Ivec u sinoćnjoj Šifri / foto: HRT