Pretraga

Nema odmora od tulumarenja: Pet fakulteta objavilo datume brucošijada, a studenti PMF-a imaju čak dvije

A- A+

Pred nama je produženi vikend, a brucošima bi bilo najbolje da ga iskoriste za dobar odmor. Naime, sljedećeg se tjedna naredalo nekoliko brucošijada, a za studente PMF-a organiziraju se čak dvije.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Grafički i TTF imat će zajedničku brucošijadu na koju je ulaz besplatan, novi studenti PMF-a ‘partijati’ će čak dva puta ovog mjeseca, a organizira se i nadaleko poznat tulum Arhitektonskog.

Dvije brucošijade PMF-a

Brucoši Prirodoslovno-matematičkog fakulteta imat će čak dvije brucošijade.

Izdvojeni članak

Objavljen termin Sveučilišne brucošijade u Zagrebu, a već ovaj tjedan kreću prvi tulumi dobrodošlice

Ona službena, u organizaciji tamošnjeg Studentskog zbora održat će se 26. listopada u HOLLYWOOD vanity clubu na Tuškancu. Informacije o glazbenom sadržaju još nisu poznate, ali organizatori su pokrenuli mini-nagradnu igru. Svi naši studenti koji ‘lajkaju’ post na službenom FB profilu Studentskog zbora ili zaprate Zbor na Instagramu (@szpmf) sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti dvije ulaznice za brucošijadu. Sve najnovije informacije o ovoj brucošijadi možete pratiti na poveznici.

Službenoj brucošijadi PMF-a prethodit će brucošijada u organizaciji studentske Udruge Primus. Održat će se već sljedeći tjedan, 12. listopada u Sax Klubu. Studente će zabavljati DJ Dadoo, program kreće od 22 sata, a ulaz je skoro ‘džabe’ – samo 10 kuna.

Grafički i Tekstilno-tehnološki imaju zajedničku brucošijadu

Zajednička brucošijada studenata Grafičkog i Tekstilno-tehnološkog fakulteta održat će se 4. studenog u Clubu Roko na Savi. Organizatori najavljuju odličnu glazbu, super društvo i upoznavanje sa novim i starim studentima, a ulaz će biti potpuno besplatan za sve.

Brucošijada Zdravstvenog veleučilišta

Izdvojeni članak

Pjevačka zvijezda devedesetih vraća se na scenu u velikom stilu: Nastupit će na brucošijadi studenata Varaždina

Već sljedeći tjedan, 11. studenog, održat će se brucošijada Zdravstvenog veleučilišta. Već tradicionalno, inicijacijska fešta studenata ZVU-a održava se u Clubu Roko, početak programa je u 23 sata, a nastupa bend Šarmeri i DJ.

– Karte u pretprodaji su 20kn i mogu se pronaći kod vaših studentskih Predstavnika. Karata će biti i u četvrtak na ulazu u Roko po cijeni od 30 kn.  Studenti sadašnji, bivši i oni vječni, profesori, prijatelji, bolje i lošije polovice, rođaci, susjedi sa Save i usputni posjetitelji svi ste dobrodošli na ludi provod s uvijek zabavnim zdravstvenjacima, poručuje organizator Studentski zbor ZVU-a.

Brucošijada Prehrambeno-tehnološkog fakulteta

Brucošijade su krenule i u drugim studentskim gradovima, ne samo u Zagrebu. Tako će se u četvrtak, 18. listopada u osječkom Kaos Night Clubu održati zabava studenata Prehrambeno-tehnološkog fakulteta. Najavljena je dobra glazba i jedinstvena atmosfera, a najnovije informacije o događaju možete pratiti ovdje.

Tradicionalni tulum Arhitekture

Nije brucošijada, ali zbog tradicionalno velike posjećenosti tulum studenata Arhitekture zaslužio je najavu u ovom tekstu. Održat će se već sljedećeg tjedna, u subotu 13. listopada i to baš na Arhitektonskom fakultetu. Ondje se u prostorijama studentskog zbora mogu kupiti i ulaznice po cijeni od 30 kuna, dok će studenti Arhitektonskog imati mali popust. Nove informacije o događaju možete pratiti putem FB eventa, a na ovoj poveznici pogledajte djelić atmosfere s prijašnjih tuluma.

Više o ovogodišnjim brucošijadama čitajte na sljedećim linkovima:

Poznat datum Brucošijade FER-a na kojoj će tisuće studenata zabavljati 17 izvođača na tri stagea

Poznata su prva imena izvođača na Brucošijadi FER-a i sigurni smo da će vas oduševiti

Nakon FER-a, objavljeni termini brucošijada Pravnog te Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Poznat datum održavanja brucošijade najvećeg fakulteta u Hrvatskoj: Objavljeno i tko će zabavljati studente

Objavljen termin Sveučilišne brucošijade u Zagrebu, a već ovaj tjedan kreću prvi tulumi dobrodošlice

Pjevačka zvijezda devedesetih vraća se na scenu u velikom stilu: Nastupit će na brucošijadi studenata Varaždina