Pretraga

Nesvakidašnja seksualna edukacija: Profesor navukao ogroman ‘kondom’ na studenta

A- A+

Satovi seksualnog odgoja često su smiješni učenicima i studentima, ali sat na jednom fakultetu u Meksiku izazvao je prave salve smijeha. Profesor je studentima objasnio kako se stavlja kondom tako što je navukao veliki komad tkanine u obliku kondoma preko jednog od studenata.

@alberto_lm24Así la educación en mexico 🤣🤣♬ ULTRA SOLO – Polimá Westcoast & Pailita

Video jednog korisnika TikToka postao je viralan zbog nesvakidašnje scene. Profesor jednog fakulteta u Meksiku odlučio je svojim studentima demonstrirati važan dio seksualne edukacije na način koji će dugo pamtiti. Na studenta-dobrovoljca navukao je ogroman komad tkanine kojeg je odmotao poput kondoma i tako pokazao kako se pravilno koristi važno sredstvo kontracepcije. Dok je studenta omatao u ‘kondom’, usput je objašnjavao kako ljudska anatomija varira od osobe do osobe.

– Oblik penisa će se razlikovati. Neki će se nagnuti prema naprijed, neki se savijaju prema natrag, a ima i onih koji su zakrivljeni na jednu stranu, objasnio je profesor u videu.

Drugi poželjeli takvu seskualnu edukaciju

Kada je student bio potpuno umotan, predavaonica je odjeknula od salve smijeha.

– Ovo što sada gledate je četvrti stupanj erekcije, objasnio je profesor, referirajući se na stadij erekcije netom prije orgazma kada je penis potpuno čvrst i u svojoj punoj duljini.

Video je prikupio brojne komentare, većinom od korisnika iz drugih zemalja koji žale što seksualna edukacija nije tako dobra u njihovim školama i fakultetima. Korisnici iz Meksika su objasnili da slične satove imaju već u osnovnoj školi, a pozornost nekih je privukla prezentacija u pozadini koja objašnjava žensku ejakulaciju, odnosno squirting.

– Da nas ovako podučavaju, ne bih propustio ni dana škole, napisao je jedan korisnik TikToka, a drugi su se složili s njim.