Pretraga

Netko je Super Mariju obrijao brkove i ošišao kosu: Ljudima njegov novi ‘look’ nije najbolje sjeo

A- A+

Super Mario, junak brojnih Nintendovih igrica kojima su se u djetinjstvu zabavljale generacije klinaca, prepoznatljiv je po svojem radničkom odijelu i bujnim brkovima, obrvama i zulufima koji proviruju ispod neizostavne kape s velikim ‘M’. No netko se na internetu odlučio poigrati Marijevim izgledom i ‘obrijati’ mu brkove i obrve te odrezati zulufe. Rezultat je uskoro postao viralan, a ljudi su redom uznemireni ćelavim izgledom malog junaka.

Screenshot: Twitter

Super Mario, junak u više od 200 Nintendovih igrica kojima su se zabavljale generacije klinaca, nizak i debeljuškast vodoinstalater, oduvijek je poznat po svojim crnim brkovima, gustim obrvama i zulufima koji proviruju ispod njegove kape. Njegove avanture u Mushroom Kingdomu dok spašava princezu, proživljavali su i brojni gejmeri Nintentovih igrica, no prepoznatljivom Mariju netko je ovih dana na internetu promijenio izgled.

Tako je na Twitteru osvanuo Super Mario bez svojih poznatih karakteristika – brkova, obrva i kose, a rezultat je u najmanju ruku uznemirujuć, kakvim su ga ocijenili i brojni tviteraši.

Reakcije tviteraša su zapravo smiješne u svom negodovanju, pogledajte neke od njih.