Pretraga

Nogometaši Barcelone osim u igri, najinovativniji i po vanjštini

A- A+

Nogometni klub Barcelona, doživio je renesansu u posljednjem desetljeću te si priskrbio novu ergelu navijača diljem svijeta. To je igrače ‘Katalonskog diva’ gurnulo u još veći fokus javnosti pa su uslijed takve popularnosti počeli eksperimentirati s izgledom. Posljednja dva primjera, više bi se mogla povezati sa svijetom mode, nego nogometa. Za to su se pobrinuli rezervni vratar Jose Pinto te kamerunski veznjak Alex Song.

Barcelona je svojim dopadljivim stilom igre te trima titulama Lige prvaka u posljednjih osam godina, zaradila mnoštvo simpatija i novih navijača diljem svijeta. Ionako popularni nogometaši Blaugrane, gurnuti su u još veći fokus javnosti, a pojedinci su svojim neobičnim postupcima punili medijske stupce, koji nemaju baš veze sa sportom.

Rezervni golman Jose Pinto te kamerunski veznjak Alex Song zadnji su primjeri ove činjenice. Iako se nisu u posljednje vrijeme istaknuli igrama na terenu, status trendsettera priznali bi im i modni gurui.

Osobito Alexu Songu, koji je neobičnim outfitom zauvijek pomaknuo modne granice. Naime Kamerunac se u jednoj prilici pojavio s motociklističkom kacigom s ugrađenim čeličnim bodljama. Čak i sličan look, rijetko se viđa.

Golman Pinto je pak poznat po svojim kikicama, a nedavno je objavio fotografiju na Twitteru, na kojoj ima raspuštenu kosu.

Nalik heavy metal zvijezdama, Pinto je iza svoga ‘busena’ jedva prepoznatljiv, u što se možete uvjeriti i sami.