Pretraga

Novi nastavak crtića Nemo: ‘U potrazi za Dory’

A- A+

Prikazivanje novog nastavka megapopularnog crtića ‘U potrazi za Nemom’ potvrđen je za 25. studenog 2015. godine. Umjesto Nema, glavnu će ulogu preuzeti simpatična riba Dory, kojoj će glas ponovno posuditi slavna komičarka Ellen DeGeneres.

Omiljeni crtani film Disney Pixara ‘Finding Nemo‘ iz 2003. nakon godina iščekivanja dobit će svoj nastavak u studenom 2015. godine. Komičarka Ellen DeGeneres posudit će svoj glas ribici koja je svima postala omiljeni lik crtića, prenosi Telegraph.

Izdvojeni članak

Galerija: Oni su ‘pljunuti’ likovi iz crtića!

Dory je šašava riba koja pati od kratkotrajnog gubitka pamćenja, a u prvom je  filmu putovala s Nemovim ocem Marlinom u njegovoj potrazi za sinom. Njezin entuzijazam osvojio je gledatelje širom svijeta, a Ellen DeGeneres sretna je što će ponovno oživjeti lik omiljene ribice.

– Scenarij je savršen. U njemu se nalazi sve što sam voljela u prvom dijelu, puno srca i humora, a najbolje je to što u filmu ima puno više Dory, rekla je Ellen DeGeneres pričajući o novom nastavku crtića.

Detalji o radnji samog crtića još nisu objavljeni, ali poznato je da se ona smjestila na kalifornijskoj obali godinu dana nakon što je Nemo nađen, pa postoji mogućnost da ćemo još vidjeti ‘odraslu’ kornjaču Squirta i ostale Nemove prijatelje iz prvog nastavka.