Pretraga

Oboren rekord na Instagramu: Ovaj je profil u samo par sati skupio milijun pratitelja

A- A+

Kraljevske avanture princa Harryja i Meghan Markle fanovima su do sada bile dostupne na Instagram profila @kensingtonroyal. Dijelili su taj račun s princem Williamom i njegovom suprugom Kate, ali su prije nekoliko dana Harry i Meghan odlučili pokrenuti vlastiti profil. I time oborili jedan Guinnessov rekord.

foto: pixabay

Novi Instagram profil princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, @sussexroyal, profil je koji je u najkraćem roku prikupio milijun pratitelja, objavila je Guinnessova knjiga rekorda. Za to im je trebalo samo 5 sati i 45 minuta. Profil novopečenog kraljevskog para u bespuća interneta lansiran je 2. travnja, a do sada je prikupio čak 3,5 milijuna pratitelja.

Do sada je rekord vremena u kojemu je ostvaren milijun pratitelja držala korejska pop zvijezda Kang Daniel, koji je prvi milijun na Instagramu pridobio u roku od 11 sati i 36 minuta. Prije njega do milijuna je najbrže došao papa Franjo, kojemu je za to trebalo 12 sati.

– Dobrodošli na naš službeni Instagram profil; radujemo se s vama dijeliti posao koji nas pokreće, kampanje koje podržavamo i važne najave, a prilika je ovo i da privučemo fokus na važna pitanja. Zahvaljujemo vam na potpori i želimo vam dobrodošlicu na @sussexroyal, stoji u prvoj objavi Harryja i Meghan.

Pretpostavka koju iznose iz Guinnessove knjige rekorda ta je da je ovaj profil brzo stigao do prvog milijuna jer je Meghan, Vojvotkinja od Sussexa prije vjenčanja obrisala sve svoje profile na društvenim mrežama. U neku ruku, ovo je njeno prvo prisustvo na društvenim mrežama otkada se pridružila britanskoj kraljevskoj obitelji.

https://www.instagram.com/p/BvwZTPgBsvT/