Pretraga

Odlični glumci u groznim filmovima

A- A+

Većina ljudi po glavnim glumcima zaključi je li film dobar ili ne. Neki misle kako glumce koji se pamte po odličnim ulogama nikada neće vidjeti u filmu ‘srednje žalosti’. Pogledajte popis onih koji su prihvatili uloge kojima se previše ne ponose i zbog kojih su mogli upropastiti karijeru.

Svaki dobar glumac ima mrlju u svojoj savršenoj karijeri. Neki su na početku karijere prihvaćali sve uloge samo kako bi se proslavili, dok su drugi taj kiks napravili usred najveće slave. U nastavku vam donosimo popis odličnih glumaca u ne baš tako odličnim ulogama.

charlidos.tumblr.com

Michael Fassbender – ‘Jonah Hex’

Jednom je prilikom i Josh Brolin, koji je glumio samog Jonaha Hexa izjavio kako je film bio gubljenje vremena i uzaludni trošak talenta. Fassabender je, svejedno, izgledao odlično iako je glumio u užasnoj adaptaciji popularnog stripa.

Sandra Bullock – ‘All About Steve’

Sandra Bullock je jedna od rijetkih glumica koja ima podjednak broj odličnih i groznih uloga. Jedina je iste godine dobila nagradu za najbolju i za najgoru glumicu. Također je jedna od rijetkih koja se pojavila na dodjelu Zlatne maline.

Christian Bale – ‘Terminator: Salvation’

Nakon svoje najbolje uloge u filmu ‘The Prestige’ te dva nastavka Batmana, Bale je prihvatio ulogu Johna Connora. Svi se vjerojatno slažu kako je to najgori nastavak Terminatora i kako je Bale napravio kiks u najboljem periodu svoje glumačke karijere.

Ryan Gosling – ‘All Good Thing’

Goslin često prihvaća riskantne uloge kako bi dokazao da nije samo ljepotan, nego da je jako talentiran glumac. To je uspio dokazati filmom ‘Drive’, dok je, realno gledajući, slobodno mogao odbiti ulogu optuženika za ubojstvo supruge u kriminalističkoj drami ‘All Good Things‘. Izgleda kako i savršeni Goslin griješi.

Tom Hanks – ‘You’ve Got Mail

Nikome nije jasno zašto je Tom Hanks pomislio kako bi mu koristila uloga u filmu ‘You’ve Got Mail’. Bilo kako bilo, film je izašao iste godine kad i ‘Saving Private Ryan‘ pa su svi vrlo brzo zaboravili na promašenu ulogu.

Channing Tatum – ‘The Son of No One’

Tatum iza sebe ima brdo užasnih uloga i sigurno ih još možemo očekivati, ali jedan od najgorih filmova u kojemu je glumio je ‘The Son of No One‘. Najgore od svega je to što se Tatum, nakon filma ‘The Dillema’, napokon izvukao iz grupe ljepuškastih osrednjih glumaca i pokazao svoj talent te se ovom ulogom ponovno srozao.

Tom Hardy – ‘This Means War’

Ova godina je Hardyjeva odskočna daska. Fenomenalne uloge Banea u trećem nastavku o Batmanu i Forresta u ‘Lawlessu‘ razlog su zašto smo svi zanemarili njegovu ulogu u akcijskoj komediji ‘This Means War’. Hardy je i u borbi za djevojku izgledao fantastično, ali je mogao proći i bez nje.