Pretraga

Osvanula neobjavljena pjesma Toše Proeskog

A- A+

croatia.org

Izdvojeni članak

Članovi žirija u Prvom glasu Srbije ismijali tinejdžera

Na YouTubeu se pojavila neobjavljena pjesma tragično preminule pop zvijezde Tošeta Proeskog. ‘Sve je ovo premalo za kraj’ naziv je pjesme, koju je Toše otpjevao 2006. godine, a čija je demo verzija pronađena na njegovu računalu. Sutra je godišnjica rođenja ovog pjevača, te će biti održani koncerti u Skoplju i njegovu rodnom Kruševu.

‘Sve je ovo premalo za kraj’ naziv je pjesme Toše Proeskog, koja je osvanula na YouTubeu. Ovu pjesmu makedonski pjevač je izveo 2006. godine, a najavljuje album s njegovim najvećim hitovima koji će izaći sutra, na 32. godišnjicu njegova rođenja.

Inače pjevač je u dobi od 26 godina poginuo 17. listopada 2007., na autoputu kraj Nove Gradiške. Demo verzija pjesme ‘Sve je ovo premalo za kraj’ nastala je 2006. godine, a tekst i glazbu je napisala Jelena Trifunović, dok je za aranžman bio zadužen Nikša Bratoš.

Povodom 32. godišnjice rođenja pjevača će biti održani koncerti u Skoplju i Kruševu, a ove godine priprema se knjiga o Tošetovu životu ‘Ovo nije kraj’, na kojoj radi Sonja Aleksovska – Nedelkovska.