Pretraga

Otvoren veliki kozmetički outlet u predgrađu Zagreba: Cijene do 90% niže

A- A+

Ljubitelji i ljubiteljice kozmetike konačno su došli na svoje – omiljene brendove šminke od sada stalno mogu kupovati po akcijskim cijenama. Ionako nizak džeparac studenata i učenika više ne mora patiti jer se u Sesvetama otvorio prvi kozmetički outlet u kojemu se uobičajeni proizvodi iz drogerija prodaju i po 70% nižim cijenama.

foto: pixabay

Ako ste studentica ili učenica koja obožava kozmetičke proizvode, a zbog skromnog budžeta ne možete si priuštiti puder ili paletu koju želite pa onda nestrpljivo čekate svaku akciju – dobre vijesti. U Sesvetama na adresi Zagrebačka cesta 36 prošloga se tjedna otvorio veliki kozmetički outlet pod nazivom Five Star Outlet.

Izdvojeni članak

Otvara se novi food outlet u Zagrebu: Cijene hrane niže i do 90 posto

Prodajni prostor rasprostire se na čak 1.200 četvornih metara, a objedinjuje ponudu drogerija, parfumerija, proizvoda za kućanstvo i tehnike. Budući da je riječ o outletu, cijene su znatno niže u odnosu na redovne cijene pojedinih proizvoda.

Kako piše miss7.24sata.hr, ne radi o proizvodima kojima je blizu istek roka, nego o višku iz njemačkog Mullera te DM-a. Novinarke spomenutog portala usporedile su tamošnje cijene pojedinih proizvoda s redovnim cijenama i otkrile kako su pojedini proizvodi sniženi čak i po 90%. Primjerice, u Five Star Outletu Max Factor paleta sjenila može se kupiti za 50 kuna, dok je redovna cijena tog proizvoda 130 kuna. Oni koji su u potrazi za novim puderom L’Orealov ondje mogu kupiti za 30 kuna, dok im je cijena inače 90 kuna. Max Factorov puder koji inače košta 78 kuna, prodaje se u sesvetskom outletu po 50 kuna.

Osim šminke, mogu se u Five Star Outletu po povoljnijim cijenama kupiti i, primjerice, higijenski ulošci, deterdžent za posuđe ili rublje. Budući da je riječ o outletu, ponuda proizvoda nije stalno ista, a novi artikli stižu svaka tri tjedna. Radno vrijeme outleta je radnim danom od 9 do 20 sati i subotom od 9 do 15, a sve nove informacije o ponudi mogu se pratiti na Facebook stranici na poveznici.