Pretraga

Ovako bi to izgledalo kad bi se prijatelji ponašali kao prijateljice

A- A+

Iako se količine bliskosti zapravo previše ne razlikuju između dvije najbolje prijateljice te dva najbolja prijatelja, pripadnice nježnijeg spola katkada svoju povezanost glasnije i otvorenije iskazuju. Nije im problem dati kompliment svojoj najboljoj frendici, strpljivo će čekati dok jedna od njih satima traži idealnu odjevnu kombinaciju, a rame za plakanje bit će kada god i koliko god je potrebno. U video isječku pogledajte kako bi to izgledalo kada bi se suzdržljiviji muškarci prema najboljem prijatelju odnosili kao djevojke prema najboljoj prijateljici.

Screenshot: YouTube

Mada u suštini prijateljstva između dva muškaraca i dvije žene, nema puno razlika, pripadnice nježnijeg spola svoju bliskost prema naj frendici glasnije i češće iskazuju. Stoga je šaljivi BuzzFeed odlučio u kratkom video isječku prirediti igrokaz s temom kako bi to izgledalo kad bi se dva najbolja prijatelja, ponašali kao dvije najbolje prijateljice.

Dugotrajno traženje idealnog outfita te davanje komplimenata na svakom koraku, samo su neke od prikazanih situacija.

O tome koliko je video zabavan svjedoči i podatak da je u nepunih pet dana pogledan nešto manje od milijun puta na YouTubeu.