Pretraga

Ovo su najgora pjesma i spot u povijesti glazbe

A- A+

Već je i pticama na grani jasno kako su ljudi spremni poduzeti sve samo da bi se domogli slave. O Patriciji Krentcil su nedavno pisali svi svjetski mediji jer je šokirla javnost priznanjem da je ovisna o solariju te kako je i svoju petogodišnju kćer vodila na kvarcanje. Međutim poznata ‘Tanning Mom’ odlučila je iskoristiti svoju popularnost te snimila zasigurno najgoru pjesmu u povijesti glazbe. Pogledajte spot za pjesmu ‘It’s Tan Mom’ te se uvjerite zašto bi sigurno bila pobjednica da postoji natjecanje na kojem se biraju najgora pjesma i spot svih vremena.

Baš kad pomislite kako nitko ne može pobijediti Rebecu Black i njen hit ‘Friday’ pojavi se nova pjevačica koja vas iznova šokira. Patriciju Krentcil svi pamte po tome što je jedno vrijeme izgledala kao prepečenac te je priznala svoju ovisnost o solariju. Međutim, najveći problem u toj priči je bila činjenica da je na kvarcanje vodila i svoju petogodišnju kćer.

Tim priznanjem zgrozila je ljude diljem svijeta, ali šokiranju tu nije kraj. Patricija poznatija kao ‘Tanning Mom’ okušala se kao pjevačica te snimila najgoru pjesmu u povijesti glazbe. Ni auto-tune nije uspio popraviti katastrofu pod imenom ‘It’s Tan Mom’, a teško je procijeniti je li gora pjesma ili spot. Očito se ovisnica o solariju vodi onim da je svaka reklama dobra reklama, no u ovom slučaju to defnitvno nije slučaj.