Pretraga

Ovo su pobjednici velike završnice A1 Adria Leaguea

A- A+

Ekipa Salada de Frutas u Brawl Starsu, Tarik ‘amke’ Novo u FIFA-i 22 i BLUEJAYS u CS:GO-u, prvaci su velike završnice devete sezone A1 Adria Leaguea, najvećeg regionalnog esport natjecanje održanog u sklopu festivala Reboot Online Games Week powered by A1 u Osijeku.

Foto: Unsplash

Fenomenalnim mečevima završena je deveta sezona najvećeg regionalnog esport natjecanja, A1 Adria Leaguea, održanog u sklopu festivala Reboot Online Games Week powered by A1 u Osijeku.

Pobjednici su podijelili gotovo 100.000 kuna koje je osigurala A1 Hrvatska, a evo o kome je riječ- ekipa Salada de Frutas u Brawl Starsu, Tarik ‘amke’ Novo u FIFA-i 2022 i  BLUEJAYS u CS:GO-u.

Salada de Frutas ide na Clash of Leagues u Salzburg.

Osim što su pobjednici Brawl Starsa, Saladu de Frutas posebno je obradovala i direktna ulaznica na finale Clash of Leagues međunarodnog natjecanja koje će se održati u Salzburgu 1. srpnja.

Tamo će se, naime, saznati koji će od najboljih Brawl Stars igrača iz pet europskih liga odnijeti paneuropsku pobjedničku titulu.

Tarik ‘amke’ Novo nastavio dominaciju u FIFA-i

Tarik ‘amke’ Novo po četvrti je put za redom osvojio A1 Adria League, iako je u grupnoj fazi startao s dva poraza.

Marko ‘mrky’ Matančić dao je sve od sebe, ali iskusni veteran amke ipak je na kraju slavio s 3:2.

Finale CS:GO-a pripalo ekipi BLUEJAYS

Makedonska petorka BLUEJAYS, već je neko vrijeme jedna od najboljih CS:GO ekipa na našim prostorima. Svoju su formu potvrdili i u devetoj sezoni, nadigravši BLINK s 2:0, što im je osim novčane nagrade i prestižne titule pobjednika, osiguralo mjesto i u Adria CS:GO prvenstvu 2022.