Pretraga

Pop izvođači koji se smatraju najgorima u povijesti

A- A+

Portal SoundGuardian sastavio je popis najgorih pop izvođača svih vremena. Većina imena koja se nalaze na spomenutom popisu nisu izazvala pretjerano iznenađenje, ali je smiješno da se pojedini uopće smatraju pjevačima. Pogledajte tko spada među najgore izvođače u povijesti pop glazbe.

U povijesti pop glazbe pojavilo se nekoliko izvođača koji se smatraju najvećim promašajima svih vremena. Nije to slučaj samo s pop izvođačima, no pogledajte prema SounGuardianu koji su to pjevači i pjevačice koji su se našli na popisu, iako to vjerojatno nisu željeli.

Celine Dion

Jedna je od najprodavanijih pjevačica u povijesti glazbe, no Kanađanka Celine Dion se našla na popisu najgorih. Vjerojatno je za to zaslužna i njena grozna obrada pjesme AC/DC ‘You Shook Me All Night Long’ kojom je uspjela uništiti cjelokupni dojam na, inače, jednu od najboljih pjesama.

Cheeky Girls

Dvije Rumunjke koje čine sastav Cheeky Girls su nešto najgore što je moglo proizaći iz Europe. Ako se pitate zašto, poslušajte njihov hit ‘The Cheeky Song’, što će vas ponukati da se zapitate kako su uspjele prodati 1,2 milijuna primjeraka albuma.

Chico

Britanski talent show The X Factor je izbacio jednog od najgorih pop izvođača svih vremena. Radi se o zgodnjikavom Chicou koji se ‘probio’ pjesmom ‘It’s Chico Time’, no na svu sreću nije prikupio dovoljan broj obožavatelja te nas nastavio terorizirti svojim pjesmama.

Rebecca Black

Vjerojatno vam Rebeccu Black ne treba posebno predstavljati, jer ste svi čuli za njen megahit ‘Friday’. Zahvaljujući njenoj pjesmi bar su pojedinci naučili kad koji dan dolazi i umirali od smijeha Rebeccinim glasovnim sposobnostima i video spotu.

Postava Glee-a

Dok su tinejdžeri postali opsjednuti glazbeno-humorističnom serijom Glee, rijetko tko je od njih obratio pažnju na same pjevače tog sastava. Umjesto njih se također na ovom mjestu mogla pojaviti i postava iz ‘High School Musicala’.

Cartoons

Plastične perike i domišljati naziv su tajna zbog koje je Cartoons postao jedan od najuspješnijih danskih pop bendova. U svojoj karijeri su prodali više od dva milijuna albuma, ali su također napravili jednu od najgorih obrada pjesme ‘Camptown Races’ zbog koje većina ljubitelja dobre glazbe opali plakati.

Brian McFadden

Nakon što grupa Westlife nije pretjerano profitirala u svijetu glazbe, Brian McFadden se odluči upustiti u glazbene vode kao solo izvođač, što također nije rezultirali najbolje. Iako se par puta pojavio na vrhu glazbenih ljestvica, poslušajte pjesmu ‘Just The Way You Are’ kako biste se uvjerili zašto se nalazi na ovom popisu.