Pretraga

Poznat datum održavanja ovogodišnjeg Interlibera

A- A+

Poznati međunarodni sajam knjiga i učila, Interliber i ove će se godine od 8. – 13. studenog održati u prostorima Zagrebačkog velesajma. Knjigoljupci će tako moći uživati u novim naslovima, prisustvovati predstavljanjima knjiga te sudjelovati u književnim radionicama i okruglim stolovima.

Facebook

Od 8. – 13. studenog ljubitelje knjiga razveselit će puni paviljoni 5 i 6 Zagrebačkog velesajma, gdje se i ove godine održava međunarodni sajam knjiga i učila, Interliber.

Izdvojeni članak

Interliber 2014: Studenti po stručnu literaturu, a učenici po povoljne vodiče za maturu

Naći će se ondje pregršt novih naslova, predstavljat će se knjige, a očekuje se i dolazak hrvatskih i inozemnih književnih zvijezda.
Uz sve to, posjetitelji će moći uživati u neposrednim razgovorima s autorima uz potpisivanje knjiga, susretima s nakladnicima, knjižarama i knjižničarima, te sudjelovati u književnim radionicama i okruglim stolovima. Sve je to samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavit će na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige. Na ovogodišnjem Interliberu predstavit će se poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva, s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

Kao i svake, i ove godine, ulaz na Interliber bit će besplatan za sve posjetitelje!