Pretraga

Poznati kvizaš priča nam kako izgleda prijava na hit kviz Potjeru

A- A+

“Hajde, sad sam završio faks, imam već neko znanje, idem se probati prijaviti na Potjeru”. Razmišljao je tako Branimir Tot prije dolaska u hit kviz. Gostovao je u našem podcastu gdje je između ostalog objasnio i kako izgleda cijeli proces prijave.

Foto: Screenshot HRTi

– Ispuniš nekakav online upitnik, daš svoje podatke, i onda te zovu na nekakvo testiranje, kojeg više nema, priča nam Branimir.

Osim imena, prezimena i ostalih osobnih podataka, na obrazac za prijavu na Potjeru potrebno je navesti i jaka područja natjecatelja.

– Nakon što ispuniš obrazac dobiješ neki online kviz od pet pitanja. To onda ispuniš. Ja sam to jednom napravio, ali nisu me odmah zvali. Nakon nekih dva mjeseca su me zvali, kaže.

Izdvojeni članak

Omiljeni kvizaš nam odgovara – kako izgleda ‘najbrži prst’ u Milijunašu?

Postoji proba na kojoj određena osoba glumi lovca. Od cijele emisije napravi se prvotna proba i ona traje sat vremena.

– Na brzopoteznim sam imao deset u minuti. Došao sam pred ploču i znao sam sva pitanja, osim dva, jer su bila iz kulinarstva. Rekao sam tadašnjoj curi, evo vidjeli su sad u čemu nisam dobar, sad će mi to stavit pa će me izbaciti van. I bio je onaj quiche kad sam izletio, priča nam Branimir kako je protekla proba prije Potjere.

Poznati kvizaš priča nam kako izgleda prijava na hit kviz Potjeru
Share via
Copy link
Powered by Social Snap