Pretraga

Poznato kada kreće snimanje nove epizode ‘Prijatelja’ koje je bilo otkazano zbog korone

A- A+

Još od 2004. i emitiranja posljednje epizode, fanovi zazivaju povratak ‘Prijatelja’ na male ekrane, najčešće u obliku filma. To se ipak neće dogoditi, ali početkom ove godine HBO je najavio specijalnu epizodu u kojoj ćemo ponovno gledati poznatu šestorku. Zbog koronavirusa je njeno snimanje je prolongirano, a jedan od glumaca objavio je kada se nastavlja.

Screenshot: YouTube

Još je u veljači HBO potvrdio da se u spacijalnoj epizodi popularni ‘Prijatelji’ vraćaju na male ekrane i to epizodom ‘The One Where They Got Back Together’ (Ona u kojoj se ponovno okupljaju).

Ta epizoda serije trebala bi se emitirati na njihovoj novoj platformi HBO Max i premijera je trebala biti u svibnju. No, u jeku epidemije koronavirusa snimanje je odgođeno. Jedan od glumaca, Matthew Perry (Chandler) fanove je putem Twittera obavijestio kako se snimanje nastavlja u proljeće.

– Okupljanje ‘Prijatelja’ odgođeno je za početak ožujka. Čini se kao je pred nama užurbana godina. I to mi se baš sviđa, napisao je Perry na Twitteru.

Podsjetimo, riječ je o samo jednoj epizodi, a u njoj ćemo ponovno moći vidjeti svih šest likova na okupu – Monicu, Rachel, Joeyja, Phoebe, Rossa i Chandlera. HBO još nije objavio datum izlaska ove epizode.

Sam sadržaj epizode nije poznat, ali glumica Jennifer Aniston nakon prvotnog je odgađanja dala naslutiti kako će povratnička epizoda nasmijati fanove.

– Bit će super. Znate što? Ova odgoda dala nam je više vremena da epizodu učinimo uzbudljivijom i zabavnijom nego što je trebala biti. Na odgodu gledam kao na čašu napola punu. Mi ne idemo nikamo, nikada se nećete riještiti ‘Prijatelja’, žao mi je. Zapeli ste s nama do kraja života, izjavila je nedavno Aniston.

A dok čekate povratničku epizodu, svoje znanje o ovoj seriji možete testirati u našem sustavu kvizovi.srednja.hr:

Poznato kada kreće snimanje nove epizode ‘Prijatelja’ koje je bilo otkazano zbog korone
Share via
Copy link
Powered by Social Snap