Pretraga

Glavni glumci ‘Prijatelja’ se oglasili povodom smrti Matthewa Perryja: ‘Bili smo obitelj’

A- A+

Glavni glumci serije ‘Prijatelji’, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Couretney Cox i Lisa Kudrow oglasili su se povodom smrti svog kolege Matthewa Perryja koji je, u toj seriji utjelovio lik Chandlera Binga. Svoje žaljenje iskazali su u zajedničkoj izjavi za magazin People. Između ostalog su rekli kako im treba vremena za tugovanje i procesuiranje onoga što se dogodilo njihovom prijatelju.

Skupina prijatelja koji se smiju u kafiću

Prijatelji | foto: screenshot/youtube

Osim producenata i kreatora serije ‘Prijatelji’ te glumaca koji su utjelovili sporedne likove, o smrti Matthewa Perryja koji je u ovoj seriji utjelovio omiljenog Chandlera Binga, oglasili su se i glavni glumci. Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Couretney Cox i Lisa Kudrow u zajedničkoj su, pismenoj izjavi za magazin People izrazili svoje žaljenje zbog smrti svog prijatelja.

– Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo puno više od glumačkih kolega. Bili smo obitelj. Imamo toliko toga za reći, ali ćemo sada uzeti vrijeme da tugujemo i procesuiramo ovaj nevjerojatni gubitak. S vremenom ćemo reći nešto više, ali kada i kako budemo mogli, stoji u izjavi koju je potpisalo ovih petero glumaca.

Dodali su i kako su sada njihove misli uz Mattyjevu obitelj, prijatelje i sve one diljem svijeta koji su ga voljeli.

Izdvojeni članak
Chandler

S ovim sarkastičnim izjavama Chandlera Binga mogu se poistovjetiti gotovo svi

Dan prije nego što su se oglasili glumci, svoje žaljenje su iskazali i izvršni producent ‘Prijatelja’ Kevin Bright te kreatori serije Marta Kauffman i David Crane.

– Šokirani smo i duboko, duboko ožalošćeni zbog smrti našeg voljenog prijatelja. Sve se još uvijek čini nestvarnim. Jedino što možemo reći je da smo blagoslovljeni time što je bio dio našeg života. Zaista je bio briljantan talent, rekli su.

Dodali su i kako, od prvog trenutka kada je Matthew počeo glumiti Chandlera, nikoga drugoga nisu mogli zamisliti u toj ulozi.

– Zauvijek ćemo cijeniti radost, svjetlinu i iznimnu inteligenciju koju je unio u svaki trenutak. Ne samo na poslu već i u stvarnom životu. Uvijek je bio najsmješnija osoba u prostoriji, ali još više od toga, bio je darovitog i nesebičnog srca, rekli su.