Pretraga

Umro je Matthew Perry, omiljeni Chandler iz serije Prijatelji: ‘Ovo je dan kad su nam srca slomljena’

A- A+

Matthew Perry, glumac koji je utjelovio lika Chandlera Binga u popularnoj seriji Prijatelji, preminuo je u 54. godini života u svom domu u Los Angelesu. Od njega se na društvenim mrežama opraštaju kolege glumci i svi fanovi čija je srca osvojio tijekom svoje glumačke karijere.

Matthew Perry kao Chandler Bing. Screenshot: YouTube

Omiljeni Chandler iz popularne serije Prijatelji, Matthew Perry, preminuo je u dobi od 54 godine. Kako prenosi CNN, tijelo glumca pronađeno je u njegovom domu u Los Angelesu u jacuzziju. Iako okolnosti smrti nisu još u potpunosti poznate, navodi se da je razlog bilo – utapanje.

– Duboko smo ožalošćeni zbog smrti našeg dragog prijatelja Matthewa Perryja. Bio je nevjerojatno talentiran glumac. Njegov talent za komediju ostavio je utjecaj na cijeli svijet, a njegova će ostavština živjeti u srcima mnogih. Ovo je dan kad su nam srca slomljena. Šaljemo ljubav njegovoj obitelji, voljenima i njegovim obožavateljima, priopćili su iz Warner Brosa, tvrtke koja je producirala Prijatelje.

Izdvojeni članak

10 grešaka koje do sada niste primijetili u kultnoj seriji ‘Prijatelji’

Iako je Perry imao pozamašnu glumačku karijeru, svaki fan Prijatelja pamtit će neke od najboljih trenutaka koje je donio liku Chandlera. Njegova nervoza tijekom veze s Janice, nevjerojatno neugodno ponašanje na zabavama i sposobnost da sa samo nekoliko riječi izazove smijeh bili su ključni za tu ulogu. Bio je poznat po svojim sarkastičnim dosjetkama i smiješnim komentarima, a imao je i izvanrednu kemiju s ostalim članovima glumačke ekipe što je stvorilo posebnu dinamiku u seriji.

No, Perryjeva izvanredna izvedba nije bila samo smijeh i zabava. Lik Chandlera Binga imao je dublje slojeve i emocionalnu kompleksnost. Iza svih šala i dosjetki, Perry je uspio prikazati i ranjivost svog lika, posebno kroz njegov odnos s Joeyem (Matt LeBlanc) i njegovu potragu za ljubavlju. Uloga Chandlera donijela je Perryju ne samo svjetsku slavu, nego i brojne nagrade te nominacije. Njegova sposobnost da iznese lika s toliko humora i osjećaja zaslužila je priznanje kritičara i gledatelja širom svijeta.

Copy link
Powered by Social Snap