Pretraga

Preslatka pratnja: Ostala je trudna s 14, maturu je proslavila sa sinom u naručju

A- A+

Britanka Ashleigh Hazelton (16) ostala je trudna sa samo 14 godina, a na proslavu mature došla je sa svojim sada jednogodišnjim sinom. Učenica iz Ipswicha vratila se u školske klupe svega šest tjedana nakon poroda i stekla je svoju srednjoškolsku diplomu.

ashleigh

Foto: TikTok screenshot

Ashleigh Hazelton (16) iz Ipswicha u Velikoj Britaniji imala je posebnu pratnju na proslavi državne mature – svog jednogodišnjeg sina. Ostala je trudna s 14 godina i vratila se pohađanju nastave svega šest tjedana nakon poroda. Uspješno je položila maturu, a poseban je događaj proslavila sa svojim sinom Lorenzom.

Nastavila školovanje nakon poroda

Kada je Ashleigh ostala trudna s 14 godina mnogi su se pitali hoće li prekinuti školovanje, ali tinejdžerica je čvrsto odlučila nastaviti školovanje. Uz brigu za novorođenče posvetila se učenju, stekla diplomu i iznenadila svoje nastavnike i kolege kada je kao pratnju na maturalnu večer povela svog sina Lorenza.

– Izašla sam iz auta i svi su potrčali prema meni, vikali su moje ime i okupili su se oko nas. Osjetila sam da me svi podržavaju i vole, ispričala je Ashleigh za The Sun.

@ashleighhazelton6♬ original sound – Angel

Slatko iznenađenje

Proslava mature s malenim Lorenzom bila je iznenađenje za Ashleighine prijatelje i nastavnike. Ashleigh je priznala da su je oduševile pozitivne reakcije na njezin dolazak.

– Na putu prema mjestu proslave bila sam nervozna jer nitko od mojih kolega nije znao što sam isplanirala. Lorenzo je odrijemao desetak minuta pa on nije bio nervozan. Govorili su mi da sam hrabra, ali nije bilo tako strašno. Zaista sam uživala, bio je to poseban događaj za mene, rekla je Ashleigh.

Izdvojeni članak
diploma i beba

[FOTO] Diplomirala i postala majka u istom danu: Sveučilište je proslavilo njezinu diplomu na poseban način

Majka joj je podrška

Posebna podrška Ashleigh je njezina majka Haley, koja joj pomaže brinuti se za Lorenza, a podržala ju je i na proslavi mature. Snimila je posebni trenutak kada su Ashleigh i njezin sin stigli limuzinom na proslavu. Haleyna snimka je postala hit na TikToku.

– Ne mogu opisati koliko sam ponosna na nju. Da, rodila je s 15, ali se šest tjedana nakon poroda vratila u školu i krenula polagati ispite. Nije popustila u školi, a i majčinstvu se izvrsno prilagodila. Bio je to veoma emotivan dan za mene, plakala sam dok sam ju snimala kako stiže na maturalnu zabavu. Bilo je divno vidjeti kako je prijatelji i nastavnici podržavaju, a Lorenzo je dobio puno pažnje, ispričala je Haley.

Ashleigh je u međuvremenu maturirala. Nastavit će s usklađivanjem školovanja i majčinstva – namjerava upisati fakultet i postati vatrogaskinja.