Pretraga

Prijavite se na Hermetiku – najveći festival demo bendova u Hrvatskoj!

A- A+

Na trećem karlovačkom festivalu demo bendova Hermetika ove godine mogu sudjelovati bendovi iz cijele Hrvatske, za razliku od prošle dvije godine kada su nastupali samo bendovi s područja Karlovca i Karlovačke županije, prenosi kaportal.hr. Prijave traju do 1. travnja, a prijaviti se možete na www.hermetika.eu.

Festival će trajati od 26.-29. travnja na ŠRC Korana od 18 sati do 3 ujutro. Kamp na obali Korane za izvođače je potpuno besplatan, dok će ostali zainteresirani posjetitelji za isti platiti 10,00 kn po osobi/dan (boravišna pristojba).

Glavni organizator događaja je Udruga glazbenih umjetnika Kajda, a predsjednik Udruge Vedran Bojmić kazao je da je u planu i organizacija nekih popratnih dnevnih sadržaja kako bi vrijeme festivala za posjetitelje koji će boraviti u kampu, bilo što ispunjenije.

Koordinator bendova Martin Vlašić kazao je da se zasad se prijavilo oko 140 sastava, a očekuje se da će broj biti i veći. Naglasio je da gotovo svi bendovi koji će nastupiti su autorski, a od svih prijavljenih bit će izvršena selekcija te će u konačnici nastupiti oko 40 izvođača u četiri dana. 

Sve novosti i obavijesti o bendovima i rasporedu pratite na službenoj stranici festivala hermetika-karlovac.com.