Pretraga

Promjene na tronu: Najlajkanija objava na Instagramu više nije jaje, pogledajte tko je novi rekorder

A- A+

Srušeno je popularno jaje koje je 2019. preuzelo prvo mjesto po broju lajkova na Instagramu. Leo Messi sa svojom fotografijom pehara sa Svjetskog prvenstva u nogometu dobio je u samo dva dana 68,8 milijuna lajkova na toj mreži te tako odsada drži rekord najlajkanije objave na Instagramu. Messijeva fotografija trenutno broji 10 milijuna lajkova više od jajeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Instagram je dobio novog rekordera po broju lajkova. Leo Messi sa svojim fotografijama sa Svjetskog prvenstva u nogometu na kojem je pobijedila njegova reprezentacija u samo dva dana skupio je više od 68 milijuna lajkova. U svojoj objavi zahvalio je obitelji, svima koji su ga podržavali i vjerovali u njega te je objasnio kako je pokazao da se uz zajedničku borbu može postići što zaželiš.

Dva milijuna komentara na objavu

– Sanjao sam to toliko puta, toliko sam to želio da još uvijek nisam pao, ne mogu vjerovati. Zasluga pripada ovoj skupini, to je snaga svih koji se bore za isti san. Uspjeli smo i vidimo se vrlo brzo, kazao je Messi u objavi koja je prikupila i gotovo dva milijuna komentara.

Najlajkanija objava na Instagramu od 2019. godine bilo je popularno jaje i dalje nepoznatog profila world_record_egg. Autor je želio da najlajkanija objava na Instagramu bude nešto što nije popularno i što nije objavio poznati influencer. Jaje sada ima 57 milijuna lajkova te ‘kaska’ za Messijem za barem 10 milijuna lajkova, no nakon što je palo na drugo mjesto po broju lajkova oglasilo se na svom Instagram profilu.

Izdvojeni članak

Vjerovali ili ne: Ovo je najlajkanija objava na Instagramu

‘Tko je bolji – Ronaldo ili Messi?’

– Prije četiri godine postavili smo svoju misiju. Devet dana kasnije ispisali smo internetsku povijest. Zajedno. Danas je Messi, barem trenutno, uzeo krunu, no i dalje je jedno pitanje ostalo neodgovoreno – je li bolji Ronaldo ili Messi? Glasajte za svog favorita u komentarima jajeta, poručili su s tog profila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)

Prisjetimo se, fotografija nerazbijenog i pravilnog jajeta titulu najpopularnije objave na Instagramu preuzelo je od Kylie Jenner. Ona je također lajkala jaje i objavila videozapis u kojem razbija pravo jaje, nakon što je shvatila da više nema najlajkaniju objavu na Instagramu. Na njezinoj je fotografiji tada osvanulo mnogo komentara o jajima ili su pratitelji stavljali emoji jajeta. Iako Messi sada ima fotografiju s najviše lajkova na Instagramu, titulu profila na Instagramu koji ima najviše pratitelja i dalje drži Ronaldo s 520 milijuna pratitelja.