Pretraga

Razotkrivanje urbane legende: Od sto izravnih poziva na seks, barem jedna djevojka će pristati?

A- A+

Neki pripadnici snažnijeg spola skloni su vjerovati u zakon velikih brojeva, kada je riječ o pozivu djevojaka na seks. Urbana legenda koja se može nerijetko čuti je da, pitate li bez okolišanja 100 djevojka da spavaju s vama, barem jedna će pristati. Ekipa koja se bavi snimanjem podvala, a ujedno pravi društvene eksperimente, odlučila je istražiti je li zbilja istinita legenda ‘od sto barem jedna’.

Screenshot: You Tube

Ako izravno pozovete sto djevojaka na seks, pristat će barem jedna. Ovo je urbana legenda, koja se nerijetko može čuti među pripadnicima muškog spola. Ekipa prijatelja koji se bave podmetanjem podvala, ali i društvenim eksperimentima, odlučila je istražiti kako reagiraju žene, ali i muškarci na izravan poziv na seks.

Izdvojeni članak

Šokantno: Evo čime se petina mladih zapravo bavi za vrijeme seksa

Reakcije su bile od smijeha do šoka

Mladić koji je potpuno nepoznate djevojke na ulici izravno pozivao na seks, nije se libio pitati ni one koje su hodale s dečkima, pa ni skupine od nekoliko djevojaka. Međutim mit ‘barem jedna od sto’, pokazao se zbilja mitom u slučaju ovog muškarca.

Djevojke su uglavnom bile vrlo iznenađene ovim pitanjem. Neke su se branile time da imaju dečka, druge su spominjale da su vjernice, a jedna je bila u velikoj dvojbi, no na kraju nije pristala. Istraživač je doživio i jednu veoma burnu reakciju, budući da ga je goropadna djevojka okupala pićem.

Izdvojeni članak

Seksualni kalkulator: S koliko ste osoba zapravo spavali

Dama očekivano uspješnija, no nije sve išlo glatko

Broj muškaraca koji su pristali bez oklijevanja na poziv neznanke na seks, očekivano je puno veći. Međutim i u ovom slučaju nije sve glatko išlo.

Jedan je muškarac rekao da ga je dama koja je provodila ispitaivanje svojim pitanjem jako uvrijedila, a drugi joj je čak prijetio da će pozvati policiju. Neki su je pitali je li poludjela, a koliko ih je na kraju pristalo na momentalni seks, pogledajte u videu.