Pretraga

Roditelji 26-godišnjem sinu isključili internet, on podivljao: ‘Kad deda umre, sve pe v zrak’

A- A+

Prava obiteljska drama dogodila se u okolici Varaždina kada su roditelji 26-godišnjeg sina isključili internet i on nije mogao igrati igrice. Kada mu otac nije htio uključiti internet kada ga je tražio, sin se zaprijetio riječima ‘kad deda umre, sve pe v zrak’. Mladić je nakon svađe i prijetnji uhićen te je odveden pred sud.

Foto: Unsplash

U rujnu prošle godine u okolici Varaždina odigrala se prava obiteljska drama. Naime, kako piše Danica.hr, roditelji 26-godišnjeg Luke odlučili su isključiti internet jer je previše igrao igrice. Kada ih je sin tražio da ponovo uključe internet, otac je to odbio napraviti, a Luka je potom podivljao.

– Kad deda umre, sve pe v zrak, rekao je svom ocu te se nakon toga iz inata zaključao u kuhinju i pojačao glasnoću na televiziji i time smetao i uznemiravao cijelu obitelj.

Izdvojeni članak

Pijani tata vikao na sina da ugasi igrice, inače će mu baciti tablet kroz prozor: Uhićen je i osuđen

Navodno je bio i pod utjecajem alkohola pa je otac iz straha i uznemirenosti pozvao policiju koja ga je iste večeri uhitila. Luka je odbio alkotestiranje, a na sudu je priznao da je prijetio dizanjem kuće u zrak.

– Rekao sam to jer mi otac nije htio uključiti internet. A muziku sam te noći pojačao na televizoru jer je otac glasno grickao tortilje. Nisam vikao na njega, niti sam primjetio da im je smetao preglasan zvuk na TV-u, rekao je Luka na sudu koji ga je proglasio krivim te je dobio kaznu od 260 eura, prenosi Danica.hr.