Pretraga

Rolling Stonesi rade novi album?

A- A+

Gitarist Rolling StonesaRonnie Wood najavio je da bi bend mogao uskoro početi rad na novom albumu, odnosno “baciti neke nove ideje” kako bi se pripremili za proslavu pedesete godišnjice benda, prenosi Mirror.

The Rolling Stones svoj prvi koncert imali su 12. srpnja 1962. godine te se očekivalo da će svojih pedeset godina proslaviti velikom svjetskom turnejom krajem ove godine. Međutim, bend je prošli mjesec objavio da proslavu odgađa do 2013. godine.

Razlog zašto Rolling Stonesi još nisu spremni ići na velik put možda se krije u zdravstvenim problemima Keitha Richardsa, no on tvrdi da će 2013. godina biti prikladnija za proslavu jer se bubnjar Charlie Watts priključio bendu u siječnju 1963. A možda je razlog taj što je Richards u svojoj autobiografiji “Life”opisao frontmena Micka Jaggera kao “nepodnošljivog” te uvrijedio njegovu muškost?

Keith Richards se nedavno ispričao što je javno uvrijedio svog kolegu, a mi se nadamo da ćemo iduće godine imati priliku još jednom vidjeti stare rockere.