Pretraga

Specijaliziraj se za posao barmena i uvijek ćeš biti zvijezda večeri!

A- A+

Sigurno si, barem jednom u životu, svjedočio showu kojeg je napravio barmen. Bilo da je zapalio piće, žonglirao čašama ili samo točio piće s velike udaljenosti u čašu, taj barmen je zasigurno dobio pljesak ljudi u klubu. Taj barmen možeš biti i ti jer je otvoren program za obrazovanje barmena na Pučkom otvorenom učilištu Zagreb!

barmen

U svakom klubu barmeni su zvijezde večeri | foto: Unsplash

Svako piće je bolje kad je servirano u lijepoj čaši i posluženo na neki poseban način. I samo promatranje spravljanja pića može biti zanimljivo, a osoba koja to radi – barmen – često postaje i zvijezda večeri zbog svojih sposobnosti.

Biti barmen znači raditi u nešto drugačijim uvjetima – barmen ne ide na posao od 9 do 5 i najčešće ima priliku raditi okružen veselim ljudima. Također, dobar barmen u glavi ima recepte za velik broj koktela te često i sam smišlja i daje svoj doprinos. Stoga, ne može svatko biti barmen i za ovaj posao potrebno je – obrazovanje!

Pučko otvoreno učilište u Zagrebu kreće s programom usavršavanja za zanimanje konobar – specijalist barmen 16. studenog u Zagrebu. Program se izvodi u okviru EU projekta OZON – Obrazovanje za odrasle u nepovoljnom položaju. U ovaj program mogu se upisati odrasle osobe sa završenom trogodišnjom strukovnom školom za konobara.

Program traje 186 školskih sati, a izvodi se u popodnevnim satima. Predviđeno trajanje programa je do 2 mjeseca. Svi troškovi programa su besplatni, a on uključuje i liječnički pregled koji je uvjet upisa.

Polaznici će tijekom ovog programa steći stručno-teorijska znanja i vještine iz područja organizacije poslova, tehnoloških operacija i radnih procesa te atraktivno prezentiranje, pripremanje, dekoriranje i posluživanje mješavina, ali i upoznati propise o radu i radu na siguran način.

Također, završetkom ovog verificiranog programa usavršavanja, polaznik stječe uvjerenje o usavršavanju koje može upisati u radnu knjižnicu.

Program počinje 16. studenog 2020. u 17h, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, u Ulici grada Vukovara 68. Sve dodatne informacije mogu se pronaći na ovoj poveznici, putem broja 095/6003-010 ili mailom na ozon@pou.hr. Prijave su moguće i nakon navedenog datuma.

U sklopu EU projekta OZON odvijaju se još i programi usavršavanja za poslove kuhara specijalista nacionalnih jela, slastičara za dijetetske slastice, montera fotonaponskih sustava, te osnovnoškolsko obrazovanje za odrasle.


_________________________________________________________________

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Pučkog otvorenog učilišta Zagreb.

Specijaliziraj se za posao barmena i uvijek ćeš biti zvijezda večeri!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap