Pretraga

Stiže igra godine – Call of Duty: Modern Warfare 3!

A- A+


Manje od dva dana ostala su do izlaska najiščekivanije igre godine – Call of duty: Modern Warfare 3. Infinity Ward studio u suradnji s Sledgehammer Games-om i Raven Software-om u utorak će diljem svijeta prodati milijune primjeraka koje će zaigrati korisnici tri najveće gaming platforme: PC, Playstation 3 i Xbox 360.

O popularnosti ove franšize najbolje svjedoče podaci o prodaji prethodnog nastavka serijala. Naime, Modern Warfare 2 samo je u prvih pet dana od izlaska na tržište zaradio 550 milijuna dolara, a ta je brojka samo dva mjeseca kasnije probila nevjerojatnu granicu od milijardu dolara!  Jednako nevjerojatno zvuči podatak da je MW2 u samo četiri mjeseca sakupio 25 milijuna online igrača, što ga je učinilo jednim od najigranijih multiplayera u povijesti videoigara. Od MW3 se očekuje da će potući sve rekorde prethodnika, a to dovoljno govori samo za sebe.

Treći nastavak ove popularne pucačine donosi brojne promjene s obzirom na prethodnika, pa tako u Single playeru očekujte nastavak na priču iz MW2 uz još žešću i realniju akciju, u Spec opsu isprobajte novi mod Survivor (nešto slično Zombie modu iz Black Opsa, samo s ljudima umjesto zombija), a u Multiplayeru jednostavno uživajte. U njemu više nema frustrirajućih Commando-a, One Man Army-a i Danger Close-a, a uz 20 novih mapa tu je i mnoštvo novih oružja, perkova i killstreaka, te novi sustav napredovanja koji će milijune igrača tjerati da idu do samog kraja.

Sve u svemu, novi Call of Duty je pred vratima, a igračka horda diljem svijeta spremna je utrošiti milijune sati u igranje najrealnije simulacije modernog ratovanja. Ja sam svoj primjerak naručio, a vi?