Pretraga

‘Što planiraš sad sa životom?’: Evo kako odgovoriti na pitanje kojeg ćete se naslušati

A- A+

Možda se pitate što vas čeka nakon što napišete posljednje ispite mature, a isto će zanimati i sve ostale u vašoj bližoj i široj okolini. ‘I, što planiraš sada sa svojim životom?’, pitanje je na koje ćete neminovno često odgovarati. Na TikToku smo snimili video u kojem prikazujemo baš tu situaciju. Usput smo, za one neodlučne koji se još premišljaju o studiju, dali informacije o jednom koji bi vam mogao biti zanimljiv.

djevojka razmišlja

Snimili smo video u kojem smo odgovorili na pitanje kojeg će se naslušati svaki maturant | Foto: Unsplash; Caleb George

Upisujete li studij? Koji točno? Gdje planirate živjeti? Što ćete raditi nakon faksa? Ova pitanja su dobronamjerna, ali ako i sami još niste sigurni u odgovor na njih, mogu biti i pomalo zamorna. Stoga smo na našem TikToku snimili video u kojem vam pokazujemo kako na njih odgovoriti.

Naša se ‘maturantica’ odlučila za studij na američkom koledžu, što je njenoj zabrinutoj majci palo poprilično teško, sve dok nije doznala da koledž ima kampuse u Zagrebu i Dubrovniku. Maturantica je sve jako dobro istražila – dobit će američku i hrvatsku diplomu, studirat će s ljudima iz cijelog svijeta, zaposlit će se još na studiju, a sve planira financirati pomoću stipendije koju će joj dati koledž.

Koledž u pitanju je RIT Croatia. Na prijediplomskoj razini izvode četiri studija: Međunarodno poslovanje, Service management, Informacijske tehnologije i Dizajn novih medija. Naša je maturantica sažela ključne prednosti studiranja na RIT Croatia, a kako je njena ‘majka’ na to reagirala, doznajte u videu kojeg smo objavili na našem TikTok profilu.

@srednja_hr Koji faks upisati? 🤔 Evo jedne ideje! Provjeri zašto je @rit_croatia baš odličan izbor, a i kako uvjeriti mamu da je to baš faks za tebe! 😎 Znaš li što ćeš studirati? #srednjahr #RITCroatia #studyinCroatia #hrvatska #studiranje #studij #justsrednjathings #foryoupage #fyp ♬ original sound – srednja_hr