Pretraga

Tarik Filipović objavio fotografiju staru 24 godine: Pogledajte kako je izgledao u studentskim danima

A- A+

Tarik Filipović odnosno voditelj bez kojeg bi bilo teško zamisliti Potjeru, ali i neke prethodno emitirane televizijske kvizove, objavom fotografije na Instagramu se prisjetio početaka u svojoj primarnoj karijeri – glumi.

 

View this post on Instagram

 

Hamlet…Dubrovnik…godine neke…i predragi Špiro Guberina? #dubrovačkeljetneigre #špiroguberina #joškojuvančić @goran_visnjic

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) on

Izdvojeni članak

Ovu ekipu s faksa jako dobro znate: Višnjić objavio fotku s Akademije, a na njoj su se našle još neke dobro poznate ‘face’

Radi se o foto zapisu nastalom za vrijeme predstave Hamlet na Dubrovačkim ljetnim igrama 1994. godine, gdje je uz njega na sceni i legendarni Špiro ‘Strikan’ Guberina.

Za svoju fotografiju, koju je Tarik popratio zagonetnim komentarom ‘Hamlet…Dubrovnik…godine neke…i predragi Špiro Guberina’, zaradio je mnoštvo odobravanja i pozitivnih komentara, među kojima je bio i onaj Gorana Višnjića, koji je napisao ‘sjajna fotka’.

Kada smo već kod Tarika Filipovića i njegovih studentskih dana, podsjetit ćemo vas i na jednu fotografiju s Akademije, koju je tijekom veljače na svome Instagramu objavio Goran Višnjić.

Koliko ljudi uz njih dvojicu prepoznajete na fotografiji?

Share via
Copy link
Powered by Social Snap