Pretraga

Ovu ekipu s faksa jako dobro znate: Višnjić objavio fotku s Akademije, a na njoj su se našle još neke dobro poznate ‘face’

A- A+

Ime glumca Gorana Višnjića u Hrvatskoj se u posljednje vrijeme uglavnom spominjalo u kontekstu filma ‘General’, u kojemu tumači Antu Gotovinu. No, ovih dana, ono se spominje iz drugog razloga. Naime, poznati je glumac na Instagramu objavio fotografiju iz fakultetskih dana, a na njoj se našlo i još nekoliko popularnih lica hrvatske glumačke scene.

https://www.instagram.com/p/Bev7Yb0DNFq/?utm_source=ig_embed

– Sretno s pronalaskom mene. Molim vas, kažite mi što mislite koji sam i koga još prepoznajete? Ovo je moja generacija ADU Zagreb s našim izvrsnim profesorom Tonkom Lonzom. Vjerojatno je riječ o prvoj godini. Hvala Tariku Filipoviću koji mi je ovo poslao. Nekoliko poznatih hrvatskih glumaca nalazi se na fotografiji, ako ih uspijete prepoznati! Zabavite se, poručio je Višnjić uz fotografiju.

I dok Višnjića nije preteško prepoznati (nalazi se lijevo od profesora), neki drugi hrvatski glumci nisu tako lako uočljivi.

Ipak, ako malo bolje pogledate, shvatit ćete da se desno od profesora nalazi Tarik Filipović, a u gornjem redu (s lijeva na desno) druga po redu je Nina Violić, a slijede Katarina Bistrović-Darvaš, Lucija Šerbedžija i Rene Bitorajac, i to s kosom.

Ovu ekipu s faksa jako dobro znate: Višnjić objavio fotku s Akademije, a na njoj su se našle još neke dobro poznate ‘face’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap