Pretraga

The pile of style

A- A+

U želji da našim čitateljicama (ali i svim zainteresiranim čitateljima) ponudimo modni kutak koji će ih nadahnuti, ohrabriti ili možda potaknuti da sačuvaju svoj omiljeni komad odjeće, jer moda se uvijek vraća, srednja.hr krenula je u potragu. Tražili smo nekoga tko će vam pokazati kako i u najhladnijim i najtmurnijim zimskim danima možete zasjati. A kako svakoj potrazi dođe kraj, vrijeme je da vas upoznamo sa Isabellom Rakonić, modnom blogericom čije ćete riječi i ideje od sada moći pratiti i na našoj stranici.

 Iako svoj blog piše tek nešto više od pola godine, Isabellin modni stil nije prošao neprimjećeno, pa se ova maturantica već sada svrstava među vodeće hrvatske modne blogerice. Među modnim uzorima teško joj je izdvojiti jedan jer je, kako kaže, u povijesti dosta ljudi inspirira, a pri odijevanju voli vintage stil uklopiti sa rokerskim. Na svjetskoj sceni izdvaja sestre Olsen, Alexu Chung i mnoge svjetske top modele, te vjeruje kako baš svatko u sebi ima stila, samo što toga nije svjestan.

… a sada riječ prepuštamo Isabelli i njezinom ,,The pile of style

Ova zima je tako hladna da mi ne daje baš previše slobode u odjevanju, ali kada tu i tamo zasja sunce, nema sretnije osobe od mene!

Ovaj crveni džemper sam uzela od svog djeda, mislim da je to komad odjeće koji ove zime najvise nosim i uz sve kombiniram; nema dana kada me iznevjerio. Kratke hlačice i najlonkice su standard, samo pažljivo da se ne smrznete!

Creepersice su vani veliki hit i rasprodaju se munjevitom brzinom. Ja sam svoje narucila s neta i poznata mi je činjenica da ih kod nas (zasad) jos uvijek nema, no to ne znači da ih neće niti biti. Majica s nekim vintage printom je uvijek dobrodošla, kao i neke vintage sunčane. Cijelu kombinaciju nadopunila sam kožnom jaknom. Nazvala bih to svojim vintage rokerskim danima. U TopShopu ili H&M-u sigurno mozete naći takve stvari ako vam se sviđaju, samo ponavljam – pazite da se ne smrznete 🙂