Pretraga

The Secret Circle: Nova opsesija mladih

A- A+

Vampiri i vukodlaci su istrošena priča pa su mladi pronašli novu opsesiju – vještice. Prva sezona ‘The Secret Circle’ je snimljena prošle godine, a već je skupila ogroman broj obožavatelja koji se bore za snimanje druge sezone, iako su sve prilike da je neće biti.

Američka nadnaravna tinejdžerska drama ‘The Secret Circle’ je razlog zašto raste popularnost vještica među mladima. Skupila je veliki broj fanova, ali se pokazalo kako vampiri i vukodlaci još uvijek održavaju tinejdžerske serije na životu.

Izdvojeni članak

Upoznajte Pagansku Federaciju u Hrvatskoj


sciencefiction.com

Spašavanje od ukidanja

‘The Secret Circle’ je postigla veliki uspjeh i odličnu gledanost, ali je televizijska mreža CW u svibnju ove godine odlučila otkazati seriju. Kao razlog su naveli potrošeni novac na specijalne efekte u drugom dijelu prve sezone. Na to su se fanovi skupili i organizirali web kampanju ‘Save The Circle’ te aludirali i na druge mreže.

Broj potpisa za nastavak serije prešao je 85 tisuća te su fanovi naznačili kako se radi o seriji koja će svima najviše nedostajati i kako je njeno otkazivanje najšokantnije do sada.

Što skriva tajni krug

Serija je snimljena prema istoimenom romanu L.J. Smith, autorice ‘The Vampire Diaries’.

Cassie (Britt Robertson) ostaje bez majke pa se preseli kod bake u Chance Harbor gdje saznaje da stvari nisu onakve kakvima se čine te da je ona zapravo vještica. Radnja je šablonizirana, ali se na samom početku serije krije par zapleta koji će se otkrivati tijekom cijele sezone.

Tajni krug čine Cassie, Faye, Adam, Diana, Melissa i Nick, kojeg kasnije zamjenjuje stariji brat Jake. Kad su formirali krug, mogli su koristiti magiju samo u prisustvu drugog člana, osim Cassie koja je po nečemu posebna. Par demona, mnoštvo negativnih likova, opasnosti i mračna atmosfera će vas privući ukoliko ne želite pratiti zamornu i prekompliciranu priču, jer se sve u svemu svodi na ljubav i tinejdžerske probleme.