Pretraga

Powerpuff Girls se ponovno vraćaju na male ekrane: Stiže novo izdanje poznatog crtića

A- A+

Jedna od najpoznatijih animiranih serija, Powerpuff Girls (ilitiga Super Cure), se vraćaju u novom izdanju. Nakon što su se nakratko vratile na male ekrane u 2016. godini, Polygon piše kako ćemo ponovno moći pratiti avanture Blossom, Bubbles, and Buttercup, ovaj put u igranom izdanju.

Pixabay.com

Za one koji nisu gledali Super Cure u djetinjstvu, radi se o crtiću koji prati avanture tri djevojčice (Blossom, Bubbles, and Buttercup). One naravno imaju posebne moći, a stvorio ih je njihov tata (profesor Utonium) u laboratoriju. Svoje moći su dobile zato što se profesoru slučajno prolila i ‘Kemikalija X’ dok je stvarao djevojčice, pa nisu bile samo ‘sugar, spice, and everything nice’.

I dok ih originalan crtić prati dok su tek djevojčice koje se bore protiv zla, u seriji koja će biti igrana, djevojke će već biti u svojim dvadesetima. Kao i svi u svojim dvadesetima, bit će nesretne zbog svojeg djetinjstva (one zato što su imale preveliku odgovornost), ali će se opet morati ujediniti kako bi spasile svijet, ponovno.

Još uvijek nije poznato u kojoj je fazi snimanje serije, pa samim time ni kada će doći na male ekrane. Serija će se prikazivati na američkoj televiziji The CW, koja vam je možda poznata zbog serija poput Tračerice, Vampirskih Dnevnika, Djevice Jane ili One Tree Hill.