Pretraga

Tinejdžeri izabrali ovogodišnje ikone

A- A+

J-14 časopis za tinejdžere je otkrio koji su pobjednici u pet kategorija za najveće ikone 2012. godine, a objavljeni su na Huffington Postu. Urednici časopisa su izabrali 26 kategorija za J-14 Teen Icon Award, a pobjednike svih kategorija objavit će 29. listopada.

Mladi čitatelji J-14 časopisa su izabrali ikone za 2012. godinu. Urednici časopisa su za J-14 Teen Icon Award izabrali 26 kategorija, a nominiranje se provodilo putem komentara čitatelja. Pogledajte neke od ovogodišnjih pobjednika.

www.j-14.com

Par: Miley Cyrus i Liam Hemswort

Najveći pobjednici su zaručnici Miley Cyrus i Liam Hemsworth. Već treću godinu za redom osvajaju nagradu kao najbolji par.

www.justjared.com

Srce: Taylor Swift

Zvijezda sa zlatnim srcem je Taylor Swift koja je uvela promjene u glazbenoj i kantautorskoj edukaciji te nastupom srcedrapajuće pjesme ‘Ronan’ skupljala novac za osvještenost o oboljenjima od raka.

www.concertboom.com

Poljubac: Katniss Everdeen i Peeta Mellark u filmu ‘The Hunger Games’

Poljubac između Katniss i Peeta je, prema glasovima tinejdžera, obilježio 2012. godinu. Iako su u toj kategoriji bili nominirani i Justin Bieber i Selena Gomez, poljubac iz filma ‘The Hunger Games’ je očito najbolji i najstrastveniji.

Pjesma: Justin Bieber – ‘Boyfriend’

Justin se okušao u repanju te je na taj način njegova pjesma ‘Boyfriend’ pobijedila One Direction, koji su bili nominirani s pjesom ‘What Makes You Beautiful’.

Ikona budućnosti: Austin Mahone

Prema čitateljima, najveća ikona budućnosti je pjevač grupe One Direction, Austin Mahone. Prošle godine je u toj kategoriji pobijedila cijela grupa, a sada je to mjesto preuzeo Austin kojeg prati preko 1.2 milijuna korisnika na Twitteru.

en.wikipedia.org