Pretraga

Tko je to slomio internet ove godine? Instagram objavio listu ‘najlajkanijih’ objava u 2017.

A- A+

Ova je godina na izmaku, a Instagram je objavio listu fotografija koje su korisnici te mreže najviše puta ‘posviđali’. Čini se da konkurencije nema fotografijama na kojima su bebe pa je od top 5 takvih čak četiri.

Vlasnica ‘najlajkanije’ fotografije u 2017. pjevačica je i višestruka osvajačica nagrade Grammy, Beyonce. Queen B već je par mjeseci bila trudna kada je sa svojim vjernim fanovima i to putem Instagrama odlučila podijeliti radosnu vijest da očekuje blizance. Fotografija na kojoj pozira u donjem rublju s velom na glavi i u cvijeću samo je u prva 24 sata prikupila 8 milijuna ‘lajkova’, a u ovom trenutku ta se brojka penje na 11,1 milijun.

Bebe su tema i druge ‘najlajkanije’ fotke, a riječ je o fotografiji nogometaša Cristiana Ronalda koji je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio trenutak nakon rođenja svoje i kćerke Georgine Rodriguez. Fotografija u ovom trenutku ima 11 milijuna ‘lajkova’.

Pjevačica Selena Gomez najpopularnija je osoba na ovoj mreži i prati ju 130 milijuna korisnika. Upravo je ona pred par mjeseci raznježila javnost, priznavši kako je zbog bolesti lupus morala na transplantaciju bubrega. Bubreg joj je poklonila prijateljica Francia, a nakon operacije podijelila je fotografiju na kojoj se njih dvije u bolničkim krevetima drže za ruke. Tu fotografiju do sada je ‘posviđalo’ 10,3 milijuna korisnika, a napomenimo i kako je jučer Selena odnijela Billboardovu nagradu ‘Žena godine’, za koju je konstatirala da ju je najviše zaslužila upravo njena prijateljica Francia.

Na četvrtom mjestu sa 10,2 milijuna lajkova našla se ponovno Beyonce, ovoga puta nakon rođenja svojih blizanaca. Na fotografiji se nalazi pjevačica i dvije novorođene bebe.

Peto mjesto ponovno je zauzeo Cristiano Ronaldo, ovoga puta s novorođenim blizancima Mateom i Evom. Instagram je sa 8,2 milijuna lajkova još jednom pokazao da obožava blizance.