Pretraga

To se zove skromnost: Zabio svoj prvi gol u HNL-u pa tramvajem krenuo kući

Joško Gvardiol, 17-godišnji igrač Dinama, u subotu je zabio svoj prvi prvenstveni gol. Ipak, gol nije jedino čime je mladi nogometaš izazvao oduševljenje javnosti. GNK Dinamo, naime, objavio je kako je Joško nakon utakmice kući krenuo – tramvajem, čime je mlada nada zapanjila navijače i simpatizere kluba.

Joško Gvardiol | izvor: GNK Dinamo

Naš 17-godišnji Joško Gvardiol je večeras prvim pogotkom u HT Prvoj Ligi srušio NK Inter Zaprešić i krenuo doma tramvajem s Maksimira! Svaka čast Joško, nahvalio je tako GNK Dinamo svoju mladu nadu.


Joško je u subotu zabio svoj prvi pogodak za prvu ligu, a svojim je skromnim odlaskom s utakmice oduševio javnost.

– Ne znam što bih vam rekao. Nekad imam prijevoz. Roditelji, suigrači voze, ali vrlo često s utakmica idem tramvajem, rekao je Joško za Jutarnji list.

Upisao vozački

Ispričao je kako je još premlad da bi polagao vozački ispit te da bi, da je već položio, išao autom.

Naglasio je i kako je upisao autoškolu. Predavanja će mu početi idući tjedan.

S roditeljima i dvije starije sestre Joško živi u stranu na Srednjacima. U sobi još uvijek ima svoj crtež iz djetinjstva.

– Kad sam bio mali nismo imali što raditi pa smo švrljali kistovima, rekao je novinarima Juatrnjeg kroz smijeh.

U nogomet ulaže najviše nada, ali i vremena

Na nogomet dnevno potroši pet sati, a puno mu vremena oduzima putovanje – tramvajem. Do Borongaja mu treba ponekad 20, a ponekad čak 40 minuta.

– Roditelji mi savjetuju da upišem faks, ali planiram se više posvetiti nogometnoj karijeri. Osim za Dinamo, volio bih igrati i za hrvatsku reprezentaciju, a već sam dobio poziv za U21 reprezentaciju, zaključio je Gvardiol.

To se zove skromnost: Zabio svoj prvi gol u HNL-u pa tramvajem krenuo kući
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap