Pretraga

Top 10 videa koje morate pogledati

A- A+
1. Madonna – Like a prayer

Svi znamo da su Srbi odlični u svojim sinkronizacijama i parodijama. Ova verzija će vam lagano ući u uho, toliko da ćete zaboraviti kako ide original. Ukoliko vam se sviđa, ne propustite pogledati i parodiju na hit Craiga Davida- “Ja sam pomalo gej”.

 

2. JK Wedding entrance dance

Dosta vam je standardne svadbene koračnice? Ovaj video nudi nešto sasvim drugačije, mladi par Jill Peterson i Kevin Heinz odlučili su se za nesvakidašnji pristup koji im je omogućio 70,577,947 pogleda na youtubeu. Ako sanjate o svom vjenčanju uvjerena sam da ćete nakon ovoga početi uvježbavati koreografiju. Ne propustite pogledati i njihovu parodiju- Divorce entrance dance!

3. Shanaynay by Shane Dawson

Shane Dawson poznati je američki youtuber, a Shanaynay jedan od njegovih alter ega koji ćete sigurno zavoljeti bez obzira na njenu egocentričnost, jezik bez dlake i uvredljive komentare. Pogledajte i uvjerite se sami!

4. Crazy marriage proposal


Sve je išlo po planu: prijatelji na okupu, a budući mladoženja spreman pitati ključno pitanje. Penje se na rub zgrade i moli kuma da mu dobaci prsten kad odjednom…..što se dalje dogodilo pogledajte i sami!

5. Mrtav ladan – deda kod Radovana na ogradi

Ukoliko niste pogledali film “Mrtav ladan”, ovaj isječak iz filma sigurno će vas natjerati da to učinite. Zašto? Ostavljam to Milunki, dedi i naravno Radovanu da vam objasne.

6. Motherlover

Ovo je tek jedna od mnogh glazbenih parodija koje je grupa Lonley Island napravila u suradnji s poznatim izvođačima. “Motherlover” kao i “Dick in a box” suradnja su s Justinom Timberlakeom, no svakako još pogledajte i “Natalies rap” s Natalie Portman, “3-way” s Lady Gagom, “I just had sex” s Akonom te “The Creep” s Nicki Minaj.

7. Achmed the dead terorist

Amerčki stand up komičar Jeff Dunham u ovom videu ugošćuje Achmeda, mrtvog terorista koji će se iznenaditi kad umjesto obećanih mu 72 djevice ugleda Jeffa. Ne propustite pogledati i njegove nastupe s Walterom, Peanutom, Joseom Jalapenom on the stick, Bubba J-em i drugima.


8. The annoying orange

Sreijal ovog napora natjerat će vas da jedete naranče s još više gušta i tako osvetite Jabuku, Krušku, Bananu, Grejp i ostale koje je iznervirao.

9. Djevojčica saznaje da ide u Disneyland

Malenu djevojčicu, roditelj su odlučili iznenaditi za rođendan, pogledajte njezinu reakciju.

10. Adele- Someone like you (live at brit awards)

I za kraj nešto ozbiljnije, ali također vrijedno vašeg gledanja. Rijetko tko se nije naježio na ovu izvedbu. Tomu svjedoči i 65,081,208 pogleda na youtubeu te komentari poput ” Jedini razlog zašto mi je drago da ju je netko tako povrijedio je što je nastala ovakva pjesma.” Inače, zanimljivost koja se pojavila ovih dana jest da je čovjek koji ju je toliko povrijedio nazvao i zatražio dio novca koji je zaradila jer smatra da da nije bilo njega ona ne bi postigla sve što je postigla. A sada na kraju, uživajte u klaviru i jednoj, jedinoj- Adele.