Pretraga

Trash party na srednja.hr

A- A+

 

Tajči, Josip Katalenić, Ivana Brkić, Tina i Nikša, Teens glazbenici su kojih se sjetimo na trash partijima ili u nekim pijanim razgovorima u parku. S obzirom da je “druženje” u parku sada kažnjivo, mi vas podsjećamo na neke hitove na koje su vjerojatno neki od vas plesali dok su još pelene nosili.

Tajči

Tatjana Cameron jedna od najvećih zvijezda 90-ih polako pada u zaborav. Još prošle godine najavila je veliku turneju što je razveselilo i staro i mlado. Međutim, turneja je otkazana pa njene hitove možemo slušati samo na radiju ili na Youtubeu. S obzirom da je proljeće i da se sve budi podsjećamo vas na pjesmu Bube su u glavi, veliki hit koji će vas vjerojatno i sada rasplesati.

Josip Katalenić

Svoju karijeru počeo je graditi još kao tinejdžer. Slava mu je ipak udarila u glavu pa je kasnije imao problema sa zakonom što je narušilo njegovu karijeru. Prije nekoliko godina imao je pokušaj povratka na estradno nebo, međutim, pokušaj je bio neuspješan. Ne znamo da li je to fenomen Britney Spears i Lindsay Lohan, ali barem nas je uskratio povlačenja po medijima zbog svojih privatnih problema.

Ivana Brkić

Iako je imala uspješnu karijeru, Ivana se ostavila mikrofona. Postala je Jehovin svjedok, zaposlila se i kako kaže sretna je, pjevanju se ne planira vratiti. Mi vas podsjećamo na jedan o njenih najvećih hitova “Previše od mene tražiš”.

Tina i Nikša

Oni su duet za sva vremena, takav je i naslov njihove pjesme. Provesti noć u disku a ne poslušati koju njihovu pjesmu prije je bilo nezamislivo. Iako ih više nema u javnosti njihove pjesme i dalje sviraju na nekim trash partijima.

Teens

Ova bivša tinejđerska grupa iz rijeke pokorila je hrvatsku glazbenu scenu. Izdali su nekoliko albuma a zatim odlučili ugasiti grupu. Claudia Beni napustila je grupu i započela samostalnu karijeru. Sa samo 16 godina pobijedila je na Dori s pjesmom Više nisam tvoja. Kasnije je izdala još nekoliko pjesama i nestala s glazbene scene,  još jedan vokal iz grupe, Daniel Beni krenuo je u solo vode međutim ne toliko uspješno kao Claudia.