Pretraga

Tražimo najljepše okićene učionice i škole: Pošaljite nam fotografije i videe, najbolje ćemo objaviti

A- A+

Još je manje od tri tjedna ostalo do zimskih praznika i božićnih blagdana. Mi smo već okitili našu redakciju, a od učenika iz cijele Hrvatske tražimo da nam pošalju fotografije i videe svojih učionica i škola. Najkreativnije i najljepše okićene učionice objavit ćemo na našem portalu, ali i na našim društvenim mrežama. Fotografije i videe nam možete slati sve do 20. prosinca, a najbolje ćemo objaviti zadnjeg dana nastave, 22. prosinca.

Foto: Canva

Božić dolazi, a sa sobom je već donio ponešto snijega, lampice i ukrase kao i advente diljem zemlje. U tom božićnom duhu je i naša redakcija koju smo okitili, a sada tražimo najljepše okićene učionice i škole. Svi učenici, ali i nastavnici, mogu nam videe i fotografije okićenih učionica, razreda i/ili škola poslati na mail [email protected].

Fotografije i videe možete slati sve do 20. prosinca. Mi ćemo zadnjeg dana nastave, 22. prosinca, odabrati najkreativnije i najljepše okićene škole te ih objaviti na našem portali, ali i na društvenim mrežama. Napominjemo kako nam kod slanja fotografija i videa obavezno napišite iz koje škole šaljete.