Pretraga

Trebao je to biti duel titana u Potjeri, no lovac Krešo je upropastio emisiju

A- A+

Trebao je to sinoć biti veliki duel hrvatskog kvizaškog reprezentativca Krešimira Sučevića-Međerala i dopredsjednika Hrvatskog kviz saveza Dejana Cerovca, no najjači lovac u Potjeri bio je nemilosrdan. Ne samo da je s ploče ‘potjerao’ svoga nadređenoga, nego i sva tri ostala igrača. Tako da se sinoć dogodio slučaj, koji se viđa jednom u 250 epizoda. 

Screenshot: HTV

Treba međutim reći da je četveročlana ekipa bila hrabrija nego inače te su nakon prve igre i Dejan, ali i njegovi sugirači Antun, Tomislav te Ivan išli na višu ponudu.

Izdvojeni članak

[INTERVJU] O svemu i svačemu s nepobjedivim lovcem iz Potjere Krešimirom Sučevićem-Međeralom

Ipak to se pokazalo kao prerizična odluka protiv nadahnutog Sučević-Međerala. On ih je sve izbacio u igri na ploči te se dogodila situacija, koju rijetko viđimo u popularnom kvizu koji se prikazuje na HTV-u.

Obzirom da su sva četiri igrača ispala, pravila nalažu da se oni za trenutak vrate na svoje početne pozicije te odrede kapetana koji će ih samostalno predstavljati u završnoj potjeri. I to pomalo kontra logike, s korakom prednosti u odnosu na lovca.

Igrači su se odlučili za Dejana Cerovca, koji je tako dobio priliku za još jedan okršaj s neugodnim lovcem.

Za dvije minute uspio je prikupiti devet točnih odgovora, odnosno ukupno deset koraka prednosti, što pretpostavljate, nije bilo dovoljno za srušiti trenutno možda i najsjanije ime hrvatske kvizaške scene. On je 28 sekundi prije kraja uspio dostići spomenuti rezultat te ostaviti ekipu bez osvojenog iznosa.