Pretraga

U drugom polugodištu neki bi se blagdani mogli i ‘spojiti’: Evo što nas očekuje do kraja nastave

A- A+

Ovog ponedjeljka, 9. siječnja učenici su se vratili na nastavu nakon zimskih praznika. No, tek je prošao prvi dio zimskih praznika, a idućeg mjeseca ih čeka još tjedan dana odmora. Donosimo vam pregled školskog kalendara u kojemu smo provjerili i koji bi se praznici i blagdani možda mogli i ‘spojiti’.

učenica gleda u kalendar

Foto: srednja.hr

Iako je službeno počelo drugo polugodište nakon zimskih praznika, oni zapravo još nisu gotovi. Naime i ove se godine provode u dva dijela pa će se tako sada učenici malo više od mjesec dana provesti u školama, a onda će ponovno na odmor. Drugi dio zimskih praznika počinje 20. veljače i traju jedan radni tjedan što znači da završavaju 24. veljače, a nastava ponovno počinje 27. veljače.

Izdvojeni članak
grudanje_praznici

Zimski praznici još uvijek nisu gotovi, u anketi ste nam rekli što mislite o tome

Nakon drugog dijela zimskih praznika, odnosno za mjesec i pol dana stižu i proljetni praznici s datumom 6. travnja i traju do nedjelje 16. travnja. Škola ove godine završava 23. lipnja, ali zadnji dan nastave je dva dana ranije, odnosno 21. lipnja, a zašto je to tako i koje bi sve državne praznike i blagdane škole mogle i ‘spojiti’, ako za to imaju dovoljno odrađenih nastavnih dana, saznajte u videu ispod, a cijeli školski kalendar za ovu godinu pogledajte ovdje.

@srednja_hr Zimski su gotovi, ali zapravo nisu! Kako to? Saznajte na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #skola #srednja #srednjaskola #osnovna #osnovnaskola #praznici #skolskipraznici #odmor #zimskipraznici #kalendar #skolskikalendar #foryoupage #foryou #fyp ♬ fashion show(256764) – TimTaj