Pretraga

U samo mjesec dana do zavidne linije

A- A+

Ljeto dolazi što znači da se lagano skidamo iz slojevite odjeće i vodimo se onom ‘što manje to bolje’. Porast temperature također znači i da slijedi izležavanje na plažama te kupanje u moru, stoga svi žele izgedati što je bolje moguće. Ako ste tipovi osoba koji se ne mogu odreći hrane, u nastavku pogledajte nekoliko vježbi pomoću kojih ćete već u mjesec dana oblikovati svoje tijelo u željenu formu.

Mnogi bi htjeli izgubiti kilograme, ali da se pri tome ne odreknu hrane te da ne troše novac. Amerikanka Jillian Michaels jedna je u nizu koja je svojim programom vježbi pomogla mnogima u gubljenju kilograma, a u svega 30 dana može pomoći i vama.

Izdvojeni članak

Pet najvećih greški koji radite vezano za tjelovježbu i prehranu

Zahvaljujući ovoj 39-godišnjakinji postalo je moguće oblikovati tijelo do željene forme u samo pola sata vježbe dnevno. Umjesto da odlazite u teretanu, na pilates ili izdvajate mjesečno 300-tinjak kuna za neki drugi izbor, isti učinak možete postići iz udobnosti vlastitog doma. Jullian je snimila cijelu kolekciju vježbi koji su dostuni na DVD-ovima, ali su vam u naumu skidanja kilograma dovoljni isječci na YouTubeu uz koje možete besplatno vježbati.

Uz činjenicu da je potpuno besplatno, prednost je i to što ne morate putovati do mjesta u kojemu biste vježbali, a nije vam dosadno i ne postoji mogućnost da odaberete krive vježbe. Stoga se pokrenite i u svega 30-ak minuta dnevno u sljedećih mjesec dana dovedite svoje tijelo do savršentva.