Pretraga

U usporedbi s ovim naša je briga patetična

A- A+

bolstablog.wordpress.com

Emmanuel Kelly svojim je nastupom na The X-Factor Australia izmamio suze, ne samo članovima žirija, nego ljudima širom svijeta.Nakon ovoga sve ono oko čega se ti brineš postane patetično. – izjavila je Natalie Bassingthwaighte, jedna od članica žirija. Pogledajte zašto je baš ova verzija Lennonove pjesme Imagine tako posebna.

ŽIVOTNA PRIČA

Emmanuel Kelly i brat Ahmed žrtve su kemijske eksplozije u Iraku. Još kao bebe ostavljeni su nezaštićeni u kutiji za cipele te su nakon eksplozije ostali bez ruku i većih oštećenja na nogama. Emmanuel ne zna točno svoju dob jer je ostavljen bez ikakvih dokumenata, ali pretpostavljaju da ima 19 godina. Moira Kelly je prije 17 godina braću dovela u Australiju na operaciju, kako se vezala za njih odlučila ih je posvojiti.

NASTUP NA X-FACTORU

Svojom izvedbom pjesme Imagine Johna Lennona, Emmanuel je ganuo, ne samo četveročlani žiri, već cijelu dvoranu i gledatelje širom svijeta. Osim što je podijelio sa svijetom svoju tešku životnu priču, pokazao je i svoj izniman talent. Članovi žirija su uz suze izjavili kako je ovo najbolji i najemotivniji nastup na ovom showu. Nakon ovoga sve ono oko čega se ti brineš postane patetično. – izjavila je dirnuta članica žirija, Natalie Bassingthwaighte.

Jednoglasnom odlukom nastavio je daljnje natjecanje. U drugom krugu se nije najbolje snašao s pjesmom Lady Gage – Edge of Glory, što ga je koštalo ispadanja. Iako razočaran svojom izvedbom, bio je potresen izbacivanjem. Uplakani Emmanuel se zahvali svima, pogotovo majci i bratu bez kojih ne bi postigao to što je postigao i napustio show.