Pretraga

Udobno se smjestite i uživajte uz Netflix: Ovo su trenutno najpopularnije stvari

A- A+

Sjećate li se da je ikada bilo ovako hladno već u prosincu? Iako bismo možda očekivali da će upravo sada biti najhladnije, u stvarnosti su prva tri mjesec u godini ona koja su najhladnija, barem većinu vremena. No, moramo priznati da se ne žalimo na hladnoću – dobar izgovor za ostati doma i gledati filmove i serije.

Foto: Unsplash

Prosinac je poznat kao kaos mjesec. Ako ste u školi, vjerojatno imate više ispita i zadaća i ispravaka i testova nego što li mjesec ima dana. Ako ste student, vjerojatno pokušavate nekako preživjeti samo do praznika, da se napokon naspavate nakon svih kolokvija, međuispita i seminara. A ako radite… Brojite sekunde do onih dana koje nećete morati raditi. Mada vam je već slabo zbog svih troškova.

U svakom slučaju, u ove dane, kada nemate vremena apsolutno ni za što, uvijek postoji jedna stvar kojoj se možete okrenuti – bingewatchanje filmova i serija. Zaista, rijetko koja aktivnost toliko opušta koliko ovo. Možda zato što za sve ostalo se morate ipak malo pokrenuti, dok je ovdje dovoljno da ležite i gledate u ekran. Idila.

Najpoznatije mjesto za gledanje filmova i serija je upravo streaming platforma Netflix, koja uz pregršt filmova i serija, nudi i svoj, originalan sadržaj. Upravo s njima, Netflix donekle i diktira svjetske trendove. Kako svjetske, tako i naše, pa evo i što se ovih dana gleda u Hrvatskoj – deset trenutno najgledanijih filmova i serija.

  1. Lost in Space
  2. Spoiled Brats
  3. 14 Peaks: Nothing Is Impossible
  4. A Castle For Christmas
  5. The Power of the Dog
  6. A Boy Called Christmas
  7. Single All The Way
  8. Red Notice
  9. School of Chocolate
  10. JoJo’s Bizarre Adventures