Pretraga

Udobno se smjestite i uživajte uz Netflix: Ovo su trenutno najpopularnije stvari

A- A+

Sjećate li se da je ikada bilo ovako hladno već u prosincu? Iako bismo možda očekivali da će upravo sada biti najhladnije, u stvarnosti su prva tri mjesec u godini ona koja su najhladnija, barem većinu vremena. No, moramo priznati da se ne žalimo na hladnoću – dobar izgovor za ostati doma i gledati filmove i serije.

Foto: Unsplash

Prosinac je poznat kao kaos mjesec. Ako ste u školi, vjerojatno imate više ispita i zadaća i ispravaka i testova nego što li mjesec ima dana. Ako ste student, vjerojatno pokušavate nekako preživjeti samo do praznika, da se napokon naspavate nakon svih kolokvija, međuispita i seminara. A ako radite… Brojite sekunde do onih dana koje nećete morati raditi. Mada vam je već slabo zbog svih troškova.

U svakom slučaju, u ove dane, kada nemate vremena apsolutno ni za što, uvijek postoji jedna stvar kojoj se možete okrenuti – bingewatchanje filmova i serija. Zaista, rijetko koja aktivnost toliko opušta koliko ovo. Možda zato što za sve ostalo se morate ipak malo pokrenuti, dok je ovdje dovoljno da ležite i gledate u ekran. Idila.

Najpoznatije mjesto za gledanje filmova i serija je upravo streaming platforma Netflix, koja uz pregršt filmova i serija, nudi i svoj, originalan sadržaj. Upravo s njima, Netflix donekle i diktira svjetske trendove. Kako svjetske, tako i naše, pa evo i što se ovih dana gleda u Hrvatskoj – deset trenutno najgledanijih filmova i serija.

  1. Lost in Space
  2. Spoiled Brats
  3. 14 Peaks: Nothing Is Impossible
  4. A Castle For Christmas
  5. The Power of the Dog
  6. A Boy Called Christmas
  7. Single All The Way
  8. Red Notice
  9. School of Chocolate
  10. JoJo’s Bizarre Adventures
netflix otvoren na laptopu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap