Pretraga

Uspješno prekrijte podočnjake pomoću ruža za usne

A- A+

Podočnjaci, a uz to još i lijepe modre boje, veliki su problem mnogim djevojaka i muškarcima. No ženska populacija iste pokušava prekriti šminkom, što ne ispadne svaki put najsretnije rješenje. Stoga nerijetko vidimo djevojke s bijelim krugovima oko očiju. Umjesto da se mučite ili pogrešno šminkate, pogledajte kako pomoću ruža za usne uspješno prekriti tamne podočnjake.

www.birchbox.com

Tamne krugove oko očiju i podočnjake uspješno možete prekriti ružem za usne. Da, dobro ste pročitali, ružem u svega nekoliko minuta možete ukloniti podočnjake s kojima mnogi muku muče.

Video blogerica, ili popularnije vloggerica, Deepica Mutyala otkrila je da tamne podočnjake trebate prekriti crvenkastim ružom i potom tekućim puderom kako biste izbalansirali njihovu boju s ostatkom lica, piše Birchbox.com. Kako je došla na ideju crvene boje? Inspiraciju je pronašla u kotaču s paletama boja gdje se crvena i narančasta nalaze nasuprot modrim nijansama.

Uz podočnjake, ovaj način šminkanja će vam pomoći i u prekrivanju ostalih tamnih mrlja po licu, kao i neutraliziranja neželjenih ožiljaka, madeža ili bradavica.